A legszebb lelassulós bögrék Coloradóban készülnek

2019. szeptember 04.
Betört az ősz, drasztikusan csökkent a hőmérséklet, így már nyugodtan elkészíthetjük a szezon első forró teáját, kakaóját, pumpkin spice latte-jét! És az idei szezon egyik legszebb bögréjét is megtaláltuk mindehhez!

Néha nem kell más a boldogsághoz, mint egy meleg ital és csinos bögrében. Ezt a véleményt a CALLAHAN ceramics is osztja, hiszen a bögréit a természet inspirálta már az is felér egy meditatív élménnyel, ha rájuk nézünk.

A bögre specialitása, hogy érzékenyen ötvözi a fényes-mázas és a matt felületeket, ami egy sajátos esztétikát eredményez. E mellett a natúr barna kerámia alap teszi a Coloradoban készített termékeket felismerhetővé és egyedivé. A márka által forgalmazott bögréken, poharakon, virágtartókon, ékszerekés csengőkön hasonló a színátmenetes tájábrázolás látható, mégis mindegyik más egy kicsit. Egyes darabokon hold, míg másokon kaktuszok vagy éppen hatalmas hullámok is feltűnnek a sivatagos vagy éppen hegyes, dombos tájban. Válasszunk aszerint közülük, hogy a reggeli kávézás közben hova vágynánk leginkább…

Azonban ha vásárolnánk tőlük, akkor érdemes gyakran figyelni a márka honlapján, mert például jelenleg a bögrék mindegyike kifogyott a készletből. Ha pedig csak gyönyörködnénk vagy inspirálódnánk ezekből a csodálatos tárgyakból, akkor mindenképpen keressük fel a márka Instagramját!