Díjat nyert ez a szuperstílusos magyar szánkóterv

2019. szeptember 26.
Design Concept verseny legmagasabb, „Best of the Best” díját nyerte el Miklósi Ádám magyar formatervező Slē szánkóterve. A POIZO startup társalapító-tulajdonosának nem ez az első elismerése, tavaly a vállalkozás mobil infra-fűtőtestje nyerte el a nemzetközi „A' Design Award” elismerését.   

A világhírű Red Dot Award: Design Concept versenyen idén 48 országból 4218-an pályáztak. Miklósi Ádám magyar formatervező Slē szánkóterve a legmagasabb, “Best of the Best” díjat nyerte. „A hajlított rétegelt lemezből készült Slē szakít a tradicionális, mindannyiunk fejében élő szánkó képével. Az anyaghasználat és az esztétika szempontjából egyaránt innovatív termék a skandináv bútorokra jellemző letisztult és minőségi megjelenést ötvözi a rétegelt lemez olyan kiváló fizikai tulajdonságaival, mint a kopásállóság, nedvességgel szembeni kiváló tűrőképesség és rugalmasság. A gyerek és felnőtt használatra egyaránt alkalmas szánkó a visszafelé döntött ülőlapnak köszönhetően kényelmes és biztonságos, a kettős íves konstrukció pedig az oldal és keresztirányban fellépő erők csökkentését teszi lehetővé egy stabil, de ugyanakkor rugalmas szerkezetként” – mutatta be díjnyertes tervezését Miklósi Ádám, a POIZO startup társalapító-tulajdonosa.

Ha az Ádáméhoz hasonló innovatív ötletünk lenne, akkor a Start it K&H inkubátor október 3-ig várja az innovatív ötlettel és nagy fejlődési potenciállal rendelkező startupok jelentkezését a https://www.startitkh.hu/ oldalon, iparági korlátozás nélkül.