A telefontok, amit menő nyakláncként hordhatsz

2019. szeptember 11. |

Végre feltalálták a telefontokot, ami mindig kéznél van, stílusos és nem kell a kezünkben szorongatnunk.

A xouxou berlini márka tényleg a modern életmód apró kihívásaira kíván reagálni: ugyanis olyan telefontok-kollekcióval hódította meg a piacot, mely különleges zsinórjával és praktikus kivitelezésével a telefonfüggő mindennapok megmentőjévé válhat.

Ki akarná a zsebébe beszorítani vagy a táska mélyére dobni a telefonját, esetleg a hátitáska legelső zsebébe süllyeszteni, ahonnan egy óvatlan pillanat alatt kikaphatják? Ennél sokkal kézenfekvőbb a nyakunkba akasztani vagy átvetni az egyik vállunkon, hogy mindig szem előtt legyen, de csak akkor kelljen megfogni, ha tényleg szükségünk van rá.

A hipszter telefontartók számtalan színű és mintázatú zsinórral elérhetőek a márka honlapján és a legtöbb iPhone, Samsung és Huawei telefonhoz tökéletesen illeszkednek. Állítható pántjának köszönhetően pedig a legtöbb testalkathoz és ruházathoz kényelmesen viselhető minden egyes darab, sőt, kiegészítőként sem utolsó ez a szemrevaló apróság, így érdemes tudatosan belekomponálnunk a szettünkbe például az élénk színű verziókat.

Végül nem mehetünk el említés nélkül a márka hihetetlenül menő marketingeszközei mellett sem, a legújabb promóvideójuk például úgy néz ki, mint egy hatalmas költségvetésű pop klip.

Szólj hozzá te is!

Még több Napi design

Lámpa lett az ikonikus szójaszósos halból hal

Lámpa lett az ikonikus szójaszósos halból

Díjat nyert a magyar dizájnlámpa Horváth Zsuzsa

Díjat nyert a magyar dizájnlámpa