A telefontok, amit menő nyakláncként hordhatsz

2019. szeptember 11.
Végre feltalálták a telefontokot, ami mindig kéznél van, stílusos és nem kell a kezünkben szorongatnunk.

A xouxou berlini márka tényleg a modern életmód apró kihívásaira kíván reagálni: ugyanis olyan telefontok-kollekcióval hódította meg a piacot, mely különleges zsinórjával és praktikus kivitelezésével a telefonfüggő mindennapok megmentőjévé válhat.

Ki akarná a zsebébe beszorítani vagy a táska mélyére dobni a telefonját, esetleg a hátitáska legelső zsebébe süllyeszteni, ahonnan egy óvatlan pillanat alatt kikaphatják? Ennél sokkal kézenfekvőbb a nyakunkba akasztani vagy átvetni az egyik vállunkon, hogy mindig szem előtt legyen, de csak akkor kelljen megfogni, ha tényleg szükségünk van rá.

A hipszter telefontartók számtalan színű és mintázatú zsinórral elérhetőek a márka honlapján és a legtöbb iPhone, Samsung és Huawei telefonhoz tökéletesen illeszkednek. Állítható pántjának köszönhetően pedig a legtöbb testalkathoz és ruházathoz kényelmesen viselhető minden egyes darab, sőt, kiegészítőként sem utolsó ez a szemrevaló apróság, így érdemes tudatosan belekomponálnunk a szettünkbe például az élénk színű verziókat.

Végül nem mehetünk el említés nélkül a márka hihetetlenül menő marketingeszközei mellett sem, a legújabb promóvideójuk például úgy néz ki, mint egy hatalmas költségvetésű pop klip.