Lélegzetelállító kollekcióval tiszteleg a Cole&Son a hagyomány előtt

2019. szeptember 16.
Gazdag színek, elképesztő árnyalatok és a hagyomány tisztelete jellemzi a Cole&Son legújabb kollekcióját, mely a Pearwood nevet viseli.

Rövidülnek a nappalok, a szemünk egyre inkább igényli a meleg, impozáns felületeket. Éppen ilyenek a következő tapéták is, melyekből már csak egy kis falrész is hihetetlenül stílusos és előkelő érzést tud kiváltani. A kollekció története pedig magával ragadó.

A márka rendkívül gazdag történelme előtt tiszteleg a Cole&Son márka legújabb kollekciója, a Pearwood. A Cole&Son Európa legnagyobb mintanyomótömb-gyűjteményével rendelkezik, tapétaminta-archívuma pedig egyedülálló – ez a hatalmas történelmi örökség inspirálta a márka tervezőit az új kollekció megalkotásakor.

A Pearwood sorozat (mely nevét a mintanyomáshoz eredetileg használt, rendkívül kemény körtefa tömbökről kapta) régi és új mintákat ötvöz friss színkombinációkkal, rendkívüli részletgazdagsággal és olykor merész léptékekben. Szépsége egy letűnt korszak kézműveseinek odafigyelését idézi, mely a Cole&Sonnak köszönhetően a mai műértők számára is elérhető.

A kollekció már kapható a Hephaistosban.