Már az inszemináció is lehet intim és művészi

2020. január 20. |

Kamila Rudnicka dizájner szerette volna szerethetőbbé és játékosabbá tenni ezt az amúgy steril, medikalizált folyamatot.

Az inszemináció rengeteg meddőségi problémával küzdő párnak jelenthet megoldást, mégis sokakat zavar a folyamatot átitató sterilitás és rideg, orvosi hangulat. Ezen szeretne változtatni Kamila Rudnicka lengyel dizájner, aki otthoni – nem mellesleg szexjátékként is hasznosítható – inszeminációs készletével a gyerekvállalás intimitását szeretné visszaadni.

A más hasonló eszközöket jellemző funkcionális dizájn helyett Rudnicka gondosan kidolgozott, minimalista szexjátékokra jellemző művészi dizájnt alkotott, mely egyszerűen használható: a műpénisz végén lévő gömböt pumpálva, a légnyomás segítségével tudjuk felszívni a spermát majd kiüríteni a vaginába.

A tervező szerint fontos, hogy a nem megtermékenyülni vágyó partner is aktív részese lehessen a folyamatnak, mely ideálisan egy meghitt szexuális együttlét elemeként zajlik le. Rudnicka reményei szerint ez egyébként a fogantatást körüllengő pszichológiai stressz csökkentéséhez is hozzájárulhat.

Dezeen

Szólj hozzá te is!

Még több Napi design