Luxusbuborékokból figyelhetjük az elefántokat Thaiföldön

2020. február 25.
Egészen extrém csavart kap a glamping luxusélménye ebben a thaiföldi hotelben, ahol testközelből figyelhetjük a szabadon grasszáló elefántokat.

Szerencsére már Magyarországon is glampingezhetünk különleges buborékházakban, amelyek a szabad ég alatti alvás élményét igazi luxushangulattal ötvözik. De még ennél is különlegesebb az a thaiföldi luxushotel, ahol a buboréksátrak a dzsungel közepén, szabadon legelésző elefántok társaságában vannak elhelyezve. Az átlátszó „sátrak” kis emelvényeken találhatók, ahonnan zavartalanul figyelhetjük a hatalmas állatokat, miközben mi magunk légkondicionált, minden szükséges eszközzel felszerelt térben pihenhetünk.

Az észak-thaiföldi régióban található Anantara Golden Triangle elefántos hotel és kemping egy 650 ezer négyzetméteres ősdzsungeles területen fekszik, és természetesen nemcsak az elefántok biztosítják a pazar kilátást, hanem a természet kincsei, a csodás hegyek és folyók is.

Külön szuper, hogy a bevétel egy része jótékonyságra, egészen pontosan az elefántok védelmére fordítják, akik ebben a hotelben egyébként is zavartalanul élhetnek „turistalátványosságként” –anélkül, hogy bármire rákényszerítenék őket, vagy fizikai interakcióba kellene kerülniük a látogatókkal.

DesignBoom