Almából készülnek a minimalista táskák

2020. június 04.
Újabb izgalmas vegán bőr kiegészítőket mutatunk: a Samara letisztult táskái nemcsak környezetbarátok, de az állatvilágot is védelmezik!

Zseniális megoldást választott alapanyaga előállítására a kanadai Samara márka, ugyanis a gyümölcslé gyártása során megmaradt, felesleges almahéjból készítenek különleges, bőrhatású matériát. Az almahéjat prémiumminőségű vegán bőrrel keverve alkották meg Apple Leather Mini táskájukat, ami ránézésre – és állítólag tapintásra is – hűen utánozza a valódi bőrt.

A márka egyébként is kizárólag magas minőségű vegán alapanyagokat használ, és alapelvük, hogy a gyártás során „egyetlen élőlénynek se essen bántódása”, vagyis ügyelnek rá, hogy szigorúan környezetkímélő és állatbarát gyártási gyakorlattal dolgozzanak. Külön izgalmas, hogy a Samarát kizárólag nők vezetik, akik így elmondásuk szerint képesek valóban hitelesen reagálni a női igényekre.

Az almából készült minimalista kistáskák három színben (bordó, púder és fekete) érkeznek, de érdemes a többi terméket is megnézegetni a webshopban!