Végre megérkeztek a dizájnos éthordók!

2020. július 20.
Eddig viszonylag kevés igazán esztétikus opció állt rendelkezésünkre az otthon elkészített ételek szállításához, de szerencsére a BesoVida most orvosolta ezt a problémát menő, minimalista éthordóival!

A tajvani BesoVida tavaly pillanatok alatt megszerezte a kitűzött összeget (és még annál is többet) Kickstarteren, ami tökéletesen megmutatta, mennyire fontos igényre tapintottak rá. A cég olyan szép, minimalista kialakítású szilikondobozokat tervezett, amik alkalmasak az étel előkészítésére, a főzésre és utána még éthordóként is hasznosíthatóak – sőt, még mikrózni és fagyasztani is lehet őket!

Az egyszerű, pasztellszínekben játszó készletek különböző méretű dobozokat kínálnak, és külön előnyük, hogy dizájnos opciót nyújtanak az otthon elkészített étel szállítására. Simán felvághatunk velük az irodában, és legalább garantáltan nem keverjük őket össze a kollégák dobozkáival! A letisztult, lágy formavilágú szettek három színkombinációban – citromsárga, gesztenyebarna és szürke – vásárolhatóak meg.

Design-Milk

Olvass tovább!