Meglepetések a zsebkönyvautomatákban iskolakezdésre

2020. augusztus 28.
Meglepetéssel készül a POKET a féléves kihagyás után ismét iskolába indulók tanévkezdésére: augusztus 25-től közkívánatra elérhetők a Csíkos, Pöttyös és Kockás füzetek is az automatákban!

A rendszeresen bővülő regények kínálatán túl mostantól elérhetők a POKET automatákban a Csíkos, Pöttyös és Kockás füzetek, amelyek Lina és Panni YouTuberek ajánlásával jelennek meg. „Egész iskoláskoromban vágytam egy zsebrevágható iskolatáskára, hogy az utazásaimat ne nyűgként éljem meg, hanem könnyű háttal tudjam figyelni a világot, az embereket. Örülök, hogy ezt az életérzést most elhozhatjuk az iskolakezdőknek a POKET színes és elnyűhetetlen füzeteivel” – mondja Vecsei H Miklós, a POKET ötletgazdája. 

„A tanév fontos kelléke volt nekünk mindig is egy jegyzetfüzet, ami segített átlátni a teendőinket és terveinket. Mert egy jól működő rendszerre az élet minden területén szükség van, főleg, ha az időbeosztásról van szó” – teszi hozzá Lina és Panni.

Az új megjelenéseken túl további izgalmas bejelentésekkel köszönti az őszi–téli szezont a POKET. A vidéki közönség nagy örömére augusztus 18-án felavatták a debreceni automatát, 24-én pedig a pécsit is, amelyek közösségi finanszírozásból jöhettek létre. Október 28-án a MOM Kulturális Központban megrendezik az áprilisban elmaradt születésnapi koncert, ahol többek között Presser Gábor, Beck Zoltán, Grecsó Krisztián, Kollár-Klemencz László, Szabó Balázs, a Carson Coma és Wunderlich József is fellépnek. December 8-án pedig ismét megrendezik a POKET karácsonyt, amelyre a tavalyi évhez hasonlóan izgalmas programokkal készülnek a szervezők.

Olvass tovább!