Csodaszép tartós borotvák, amikkel biztosan nem vágod meg magad

2020. szeptember 14.
A tartós, cserélhető fejű borotvákkal mindenképpen környezetbarátabb döntést hozunk, mint az eldobható verziókkal, de nem egyszerű jó minőségű, könnyen kezelhető darabot találni. Az új fenntartható borotva mutatós, ráadásul biztonságos használatot ígér.

Minden évben 3 milliárd eldobható műanyagborotva kerül a szemétbe, szóval nagyon is számít, milyen eszközt választunk a szőrtelenítéshez. A Leaf Shave most közösségi finanszírozás segítségével indítja útjára The Twig névre keresztelt tartós borotváját, ami környezettudatos, mutatós, és elvileg szuperbiztonságos alternatíva az eldobható verziók helyett.

A kialakítás során az egyszerű, biztonságos használhatóságra törekedtek: a klasszikus stílust idéző dizájn a lehető legkevesebb elemből áll össze, így a kényelmes fogórészhez nem kell sok apró elemből álló borotvafejet összerakni. A borotvák többféle metálszínben (ezüst, arany, rozéarany, króm, fekete, higany) érkeznek, és külön klassz, hogy kampányukban a környezettudatosság mellett az egyenlőségre is hangsúlyt fektetnek – borotváik ugyanis nem férfi vagy női darabok, hanem minden nemnek, korosztálynak és minden bőrszínhez egyformán ajánlottak!

Olvass tovább!