Karácsonyi hygge a magyar gyertyamárkától

2020. december 23.
Egy illatgyertya és egy forró csoki máris elég ahhoz, hogy tökéletes karácsonyi kuckóhangulatot teremtsünk – ebben segíthet ez a csodaszép Hygge Box.

Ha az év többi részében nem is engedjük meg magunknak az ilyesmit, karácsony környékén mindenképpen megéri kikapcsolódni néhány illatos gyertya, illóolajok, egy jó könyv és egy bögre forró ital társaságában. Az biztos, hogy valami hasonló jut eszünkbe, amikor a dánok népszerű életmódtrendjére, a hygge-re gondolunk.

A magyar Greenway Candle karácsonyi Hygge dobozába egy nagy méretű mézeskalácsos szójagyertya és egy általunk választott darab kerül egy slow christmas feliratú, csodaszépen csomagolt gyufa társaságában, vagyis egy tökéletes starter packot kapunk a téli pihenéshez.

A Greenway Candle prémium szójagyertyái ráadásul 100 százalékban természetes, biológiailag lebomló szójaviaszból készültek, festéktől és tartósítószerektől mentes tiszta égést biztosítva, tiszta, természetes illóolajok felhazsnálásával. A gyertyák meseszép újrahasznosított üvegcsékben és környezetbarát csomagolásban érkeznek, így tényleg nem terheljük a környezetet egy kis karácsonyi kikapcsolódással!

Olvass tovább!