Adele nem pihen: ütős klipet készített legújabb albumához

2022. január 22.
Az aranytorkú Adele idén sem hagy minket meglepetések nélkül: újabb klipet készített, ezúttal a legutóbbi, jubileumi, 30 című albumán szereplő Oh My God című dalához.

Az énekesnő biztosra ment a minőséget illetően: a forgatás munkálatai alatt ismét Sam Brownnal dolgozott, aki a 2010-es Rolling In The Deep klipjét is rendezte. A videó dinamikus energiája a dal szenvedélyes hangvételét tükrözi. Ahogy Adele a refrénben is énekli: „I know that it’s wrong, but I want to have fun”, azaz „tudom, hogy ez rossz, de jól akarok szórakozni”.

Adele negyedik stúdióalbuma, a 30 továbbra is a slágerlisták élén foglal helyet az egész világon, és számos országban platina, sőt dupla platina minősítést ért el. A novemberben kiadott lemez 2021 legtöbbet eladott albuma lett az Egyesült Államokban, és 7 héten át tartotta a Billboard „legtöbbet eladott albuma” címet. Hatalmas sikereket ért el az album fő dala, az Easy On Me is, ami szintén világszerte vezeti a rádiós és digitális slágerlistákat – már minden digitális platformon, sőt akár fizikai formában is meghallgathatjuk.

Fotó: Sony Music Hungary

Olvass tovább!