Új klippel jelentkezik a szlovák csodagyerek

2021. május 16.
A szlovák popsztár, Karin Ann, új dalt adott ki Sociopathic címmel a brit tehetséggel, Macca Wilesszal közösen. A dal különleges elegye a Karin által képvisel dark popnak és a Macca Wiles-féle trappes vonalnak. A légies vokálok, pulzáló elektronikával vannak párosítva, a szöveg pedig egy toxikus párkapcsolatról szól, ahol az előadók vigaszt és támogatást nyújtanak a fiatalabb generációnak.

„A Sociopathic egy rossz irányba tartó kapcsolatról szól, amely fájdalmat, valamint érzelmi traumákat okoz mindkét félnél – mondta Karin Ann, a rendező. –Mindig szerettem volna igaz történetek elmesélni. Amikor énekelsz, optimális esetben érzelmeket tudsz közvetíteni vele. A dalaimban igyekszem olyan témákat feldolgozni, amelyekről az emberek általában félnek beszélni” – folytatta Macca, akikről olyan neves nemzetközi magazinok is elismerően beszéltek, mint az NME és az Earmilk.

Karin Ann még fiatal, de őszinte és szerethető popzenéjével máris számtalan globális sikert tudhat magáénak az elmúlt egy évben. Klipjeit több mint 2 milliónak nézték meg eddig, és olyan témákkal foglalkozott, mint a mentális egészség, a nemi esélyegyenlőség, de kapcsolati kérdéseket is feszegetett. Eddig olyan komoly médiumok figyeltek fel rá, mint a The New York Times, az MTV, a Wonderland vagy a 1883 magazin. Első lemeze május végén lát napvilágot.

Hallgasd meg a dalt!

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!