Újabb színésznő tálalt ki James Francoról

2018. október 09. |

Busy Philipps közelgő könyvében elmondja, hogyan bántalmazta őt a színész a Különcök és stréberek című sorozat forgatásán.


Fotók: Profimédia – Red Dot

Philipps és Franco a Különcök és stréberek (Freaks and Geeks) című sorozatban dolgozott együtt, az ottani forgatáson történt, hogy a zaklatási botrányokról és erőszakos sztorikról híres színész állítólag nekirontott a lánynak.

A Busy Philipps közelgő könyvében elmesélt történet szerint a színésznőnek a szerepe szerint finoman meg kellett löknie Francót, aki erre azonban kilépett karakteréből és elkezdett ordítani Philippsszel. “Megragadta a karom és az arcomba ordította, hogy ne merjek még egyszer hozzáérni” – írja a könyvében, az It Will Only Hurt a Little-ban. “Aztán ledobott a földre. A hátamra estem. Kiszökött belőlem a levegő.”

A színésznő szerint mindenki megrémült, mikor James Franco ilyen agresszívan viselkedett, és állítólag a stáb megkérte a színészt, hogy kérjen bocsánatot Philippstől – de egyéb következménye nem volt az erőszakos kirohanásnak.

Idén már volt egy komoly botrány Franco körül, mikor a #MeToo mozgalom hullámán egyszerre öt nő is megvádolta zaklatással.

Szólj hozzá te is!

Még több Riporter

Örökbe fogadtunk egy szenior cicát, aki kicsit minket is megmentett ciceró

Örökbe fogadtunk egy szenior cicát, aki kicsit minket is megmentett