Újabb színésznő tálalt ki James Francoról

2018. október 09. |

Busy Philipps közelgő könyvében elmondja, hogyan bántalmazta őt a színész a Különcök és stréberek című sorozat forgatásán.


Fotók: Profimédia – Red Dot

Philipps és Franco a Különcök és stréberek (Freaks and Geeks) című sorozatban dolgozott együtt, az ottani forgatáson történt, hogy a zaklatási botrányokról és erőszakos sztorikról híres színész állítólag nekirontott a lánynak.

A Busy Philipps közelgő könyvében elmesélt történet szerint a színésznőnek a szerepe szerint finoman meg kellett löknie Francót, aki erre azonban kilépett karakteréből és elkezdett ordítani Philippsszel. “Megragadta a karom és az arcomba ordította, hogy ne merjek még egyszer hozzáérni” – írja a könyvében, az It Will Only Hurt a Little-ban. “Aztán ledobott a földre. A hátamra estem. Kiszökött belőlem a levegő.”

A színésznő szerint mindenki megrémült, mikor James Franco ilyen agresszívan viselkedett, és állítólag a stáb megkérte a színészt, hogy kérjen bocsánatot Philippstől – de egyéb következménye nem volt az erőszakos kirohanásnak.

Idén már volt egy komoly botrány Franco körül, mikor a #MeToo mozgalom hullámán egyszerre öt nő is megvádolta zaklatással.

Szólj hozzá te is!

Még több Riporter

„A metaverzumnak a valódi világ kiterjesztésének, nem pedig a helyettesítésének kéne lennie” – nőként formálja a web3 jövőjét Tábor Andrea bitcoin

„A metaverzumnak a valódi világ kiterjesztésének, nem pedig a helyettesítésének kéne lennie” – nőként formálja a web3 jövőjét Tábor Andrea