Híres magyarok mutatják be a menhelyi kutyákat

2019. október 08.
Elsőként Fullajtár Andrea mesél arról, miért vállalta be, hogy két hétig önkéntesként segítsen egy kis menhelyi védencen.

A menhelyi kutyáknak – főleg néhány régóta hiába váró, „beragadt” állatnak – nagyon jól jön a marketing, ezért is jelent óriási segítséget, ha néhány híresség is az ügyük mellé áll. Ez a gondolatmenet hajtotta Tóth Artin dokumentumfilm rendezőt is, mikor megalapította a Takeaway Dogs projektet.

Szeretnénk az oldal segítségével bemutatni egy-egy menhelyen élő állatot. Nagyon sokan várnak az igazi gazdára, az igazi családra évekig, gyakran teljesen reménytelenül. Mivel ők nem tudnak szelfiket készíteni és profi bemutatkozó szöveget gyártani magukról, segítségül hívunk népszerű és elismert művészeket, akikkel megpróbáljuk szabadidőnkben felkeresni néhányukat, és kicsit bemutatni a karakterüket, személyiségüket” – írja bemutatkozó közleményükben. A sorozatban megjelenő hírességek közül sokan maguk is lelkes állattartók, akik szívesen segítik a felelős állattartás terjesztését Magyarországon. „Mesélnek arról, hogy gyerekként milyen élményeik, tapasztalataik voltak az állatokkal, illetve most van-e négylábú a családban, és hogyan élnek együtt.”

Elsőként Fullajtár Andrea színésznő mesél a kutyás élményeiről és arról, miért vállalta be, hogy két hetet arra áldoz a nyarából, hogy önkéntesként segítse a menhelyi kedvenceket.

További videókért kövessétek a @takeawaydogs-t a Facebookon – a következő epizódban Király Lindát láthatjuk majd!