Rebeka, Judit és az ikerlányaik egy család – kövessétek végig egy napjukat!

2021. március 25.
A Marie Claire teljes mellszélességgel kiáll a szivárványcsaládok, örökbefogadó szülők és egyszülős családok mellett. Március 5-től négy héten át minden pénteken egy-egy, a kormánynarratíva szerint nem család veszi át az uralmat az Instagram-sztori felületünkön, hogy megmutassák, az ő életük is olyan, mint akárki másé. A sort két csodálatos anyuka és ikerlányaik zárják az Instagram Storynkban!

A kampányban részt vevők reggeltől estig kendőzetlenül mutatják be a kisgyerekes családok mindennapjait, görbe tükröt tartva az olvasók, követők elé: mindenkinél, nemi identitástól, kapcsolati státusztól és vér szerinti rokonságtól függetlenül ugyanúgy csörög a vekker, ugyanúgy kezdődik az (online) ovi, ugyanúgy megy a harc az ebéddel, ugyanúgy menni kell latyakos időben a játszótérre, ugyanúgy kínszenvedés az altatás és ugyanolyan szívmelengető az „anya/anyu/apa/apu, szeretlek”.

acsaladazcsalad-rebeka-judit

A sort március 5-én Tapasztó Orsi (@orslnsta, @nemakarokbeleszolni) kezdte, előző héten Köböl Anitáék (@kobol.anita) folytatták, majd Pál Marci (@palmarci) és párja, Hanol Ádám engedett betekintést az életükbe, most pedig Herédi Rebeka és Halász Judit (@h.h.rebecca, @0_fishair_0) ikerlány-anyukák fogják uralni az Instagram-sztori felületünket. A sztorik 24 óra elteltével az Instagram Highlightsban visszanézhetőek.

Fotó: Rebekáék sajátja

Olvass tovább!