Az Oscar gigantikus ajándékcsomagokkal tér vissza 2021-ben

2021. április 24.
Az Amerikai Filmakadémia idén ismét élőben osztja ki a legrangosabbnak tartott filmes díjakat. A tavalyi – koronavírus miatti – kihagyást hatalmas luxus ajándékcsomagokkal igyekeznek kompenzálni a hírességeknek.

Bár a koronavírus-járvány sok mindent megváltoztatott Hollywoodban, vannak dolgok, amik sosem változnak. Ilyenek például a hírességeknek juttatott ajándékcsomagok a díjátadókon. Az idei Oscar-gálán például hatvanezer dolláros, azaz 18 millió forintos lesz a gáláns ajándékok özöne, amit hazavihetnek a vendégek. 

oscar-gala-ajandekcsomag-luxus

Ingyen luxusnyaralások, drága szépségkezelések, ékszerek, ruhák és egyedi műtárgyak teszik ilyen drágává a csomagot. Például a nyugat-hollywoodi Kimpton La Peer Hotel GBK Brand Bárja önmagában is jelentős felajánlással járult hozzá a csomagokhoz, ám hogy még tovább fokozzák, idén egy kétéjszakás hétvégét tölthetnek a hírességek a Fiji-szigeteken található Raiwasa Resortban, ahol 12 fős személyzet áll mindenkinek rendelkezésére éjjel-nappal, és ötcsillagos személyi séf lesi az óhajaikat. Egy ilyen útért 8 ezer dollárt (két millió forintot) kellene fizetnünk, ha nem az Oscar-gálán kapnánk ajándékba. 

Ám nem ez az egyetlen nyaralás a csomagban, hiszen egy ilyen eseményt alaposan ki kell pihenni. A Turks- és Caicos-szigeteki Sailrock Resortban 10 ezer dollár értékben eltölthető négy éjszakát azonban csak azok kapják idén, akik nemcsak egyszerű vendégként vannak jelen, hanem Oscarra is jelölték őket.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sailrock Resort (@sailrockresort)

Az egyszerű vendégeknek sem kell azonban szomorkodniuk, az ő Oscar-csomagjukat egy hároméjszakás luxushétvégével fejelték meg a Dominikai-köztársaságban található Casa del Campo nyaralóközpontban. Az ökolakosztályokban eltölthető pihenés 3 ezer dollárt ér.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!