Elmesélem életem első édeshármasát

2022. január 17.
A The Daily Mail kutatása szerint az édeshármas a britek leggyakoribb szexuális fantáziája. Igaz ez a Londonban élő Laurára is, aki a Marie Claire-nek kendőzetlenül elmesélte élete első hármasozását. Beszélt arról, mennyire tudott felszabadultan viselkedni a helyzetben, ugyanazt adta-e neki az élmény, mint a fantázia, és hogy a jövőben vágyik-e hasonló szexuális élményre. 

Amióta az eszemet tudom, izgatott az édeshármas gondolata, de mindig elérhetetlen fantázia szintjén járt az agyamban. Mert hát hogy kerül az ember egy ilyen szituációba? A pornóban és a filmekben persze nagyon egyszerűnek tűnik, de jól tudtam, hogy az életben azért ez nem így működik. Már rögtön az eleje elképzelhetetlen: hogy szed fel az ember két random embert egy estére? Sosem lehet tudni, mit fog az ember egy futó kalandtól valójában kapni, hát még két ember esetében…

Aztán egyszer csatlakoztam a Killing Kittens nevű női szexklubhoz, és a lelkem mélyén tudtam, hogy ez lesz az én nagy lehetőségem. Az általuk szervezett partik tökéletes helynek tűntek ahhoz, hogy kipróbáljam azt, ami igazán izgatta a fantáziámat.

A puszta kíváncsiság vezetett: egyszerűen érdekelt, milyen érzés lenne egyszerre két nővel ágyba bújni.

Amikor először gondoltam valós lehetőségként az édeshármasra, úgy éreztem, a legjobb, ha egy párhoz csatlakozom. Ez az opció valahogy biztonságosabbnak tűnt nekem. Úgy éreztem, ha tanácstalan lennék, mit csináljak szex közben, ők majd finoman irányítanának, megmutatnák, hogyan csatlakozhatnék a már kialakult szexuális szokásaikhoz. Így legalább az a nyomás nem lenne rajtam, hogy egy idegen szituációban még „navigálnom” is kelljen. Csak egy pár játékszere lehetnék egy éjszakára, majd mindenféle kötődés nélkül távozhatnék a helyszínről.

Néhány párral még beszéltem is arról, hogy csatlakozhatnék-e hozzájuk harmadikként, de miután elmentem velük „randizni”, és meghívtak egy italra, hogy megnézzük, megvan-e a megfelelő kémia közöttünk, sosem éreztem azt a heves lázat, amitől a fantáziámból valós szex kerekedhetett volna. Talán túl nagy volt a nyomás rajtam. Mi van, ha az egyik ember tetszik, a másik viszont nem, vagy egyáltalán egyikőjük sem tetszik, de ők már nagyon konkrét elvárásokkal jönnek a találkozóra? Vagy ha olyasmit akarnak csinálni, ami nekem nem lenne kényelmes? Szóval hamar felhagytam ezekkel a stresszes hármas randikkal, és úgy döntöttem, hogy a buli a legjobb helyszín ahhoz, hogy partnereket találjak. Egy nagyobb buliban nyomtalanul, bármelyik pillanatban eltűnhet az ember, ha úgy akarja, nem úgy, mint egy randin.

edes-harmas-harmasozas

Végül az első hármasom egy párkapcsolatban élő nővel és egy barátommal történt meg, ami miatt nem olyan volt a hármas dinamika, mint amilyenre alapvetően számítottam, de éppen ő miatta teljesen nyugodtnak és erősnek éreztem magam. Annyira spontán módon alakult így! A barátom és én bementünk a bulin egy ún. játékszobába, ahol megpillantottam egy nőt, aki éppen a férjével volt. Odamentem hozzájuk, és a pillanat hevében átvettem az irányítást.

A valóság sok tekintetben más volt a fantáziáimnál. Nem jobb vagy rosszabb, csak más. Például magamat is megleptem azzal, hogy mennyire irányítani tudtam a helyzetet.  Az ajtóban hagytam a gátlásaimat, és a vágyam megtöltötte a szobát. Nagyon élveztem a szexet, és egy idő után rájöttem, hogy többet is jelentett ez nekem, mint egy mezei hármasozás.

Szex után euforikus hangulatba kerültem, és teljes mértékben felszabadultam. Tudtam, hogy a megtapasztalás, hogy szex közben iránytani tudtam és meg volt a hatalmam ahhoz, hogy éppen annyira vonódjak be, amennyire szeretnék, segített abban, hogy elfogadjam a szexuális vágyaimat.

Megerősítő és kielégítő érzés volt tudni, hogy valakinek (valakiknek) ekkora gyönyört tudok szerezni! Még jobb, hogy életem első hármasában éltem át mindezt.

És hogy fogom-e folytatni az édeshármasokat? Igen, amíg vágyom rá, fogom. Annyiszor hallom másoktól: „Bárcsak nekem is lenne önbizalmam hozzá!” De miért ne lenne? Éppen hogy a hármasozás adott olyan szintű önbizalmat nekem, amiről fogalmam sem volt, hogy valaha elérhetem. Azt tanácsolom mindenkinek, aki hármasozáson gondolkodik, hogy gondolja át, mi lenne az a környezet, amiben a legbiztonságosabban tudná megélni ezt a vágyát, és győződjön meg arról, hogy nemet tudna-e mondani egy ilyen szexuális szituációban valamire, ami már nem fér bele az együttlétbe számára. Ne féljünk, hogy mások mit gondolnak, a nap végén csak az számít, hogy mi mit akarunk, ezért semmiképpen nem hagyhatjuk, hogy mások megakadályozzanak a kiteljesedésünkben!

Fotó: Getty Images Forrás: Marie Claire UK

Olvass tovább!