Így lehet többszörös orgazmusod a szexterapeuta szerint

2022. január 02.
Elég kiábrándítóak a statisztikai adatok, melyek szerint a nőknek csak kis része él át orgazmust a szexuális együttlétek során. Épp itt az ideje javítani a számokon: a többszörös orgazmus elérésével könnyen-gyorsan be lehet hozni a lemaradást!

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy pikk-pakk összejön a többszörös orgazmus, a szexterapeuta javaslatait követve azonban csodás eredményeket érhetsz el rövid idő alatt. Mit tagadjuk, az ehhez vezető gyakorlás igazán kellemes meglepetéseket tartogat, és amellett, hogy kirobbanó gyönyörérzetben lehet részed, a saját testedet is jobban megismerheted. Ki mondana erre nemet?

Többszörös orgazmus

1) Fújd ki magad!

Hozzáértők szerint minden egyes orgazmus után szüksége van a szervezetnek egy kis pihenésre, hogy kinek mennyi, az nagyban függ az egyéni adottságoktól. Nem kell tehát csalódottnak érezned magad, ha nem sikerül zsinórban csúcsra jutni! Ha viszont beiktattok egy pici szünetet, kicsit kifújjátok magatokat, isztok egy frissítőt vagy orgazmust hozó pozitúrát váltotok, máris sokszorosára növeled a többszörös orgazmus esélyét: a szervezetednek biztosítasz egy kis pihenést, de az izgalmi állapotod továbbra sem hagy alább. Meglátod, így élvezetesebb lehet a második vagy sokadik kör!

2) Feszegesd a határaidat!

Szuper módszer az orgazmus elérésére, hogy amikor úgy érzed, mindjárt a csúcsra érsz, felhagytok az izgatással, és vártok egy kicsit – épp csak annyit, hogy a gyönyörérzet picit távolodjon, de továbbra is közel állj a beteljesüléshez. Ez a gyakorlat „legrosszabb esetben” a megszokottnál intenzívebb és hosszabb ideig tartó orgazmussal jutalmaz meg, a szerencsésebb verzió pedig az, hogy többszörös, hullámszerű orgazmusban részesülsz.

3) Legyél fittebb odalent!

Leegyszerűsítve azt mondhatjuk, hogy az orgazmus egy intenzív izomösszehúzódás, amiből logikusan következik, hogy tréningezett izmok esetében jobban működik a dolog. Épp ezért, minél edzettebbek a medencefenék izmai, annál valószínűbb, hogy élvezetesebb lesz számodra a szex. Végezz Kegel-gyakorlatokat vagy ismételd rendszeresen az intimtorna gyakorlatait, meglátod, a tested nem lesz hálátlan! Csak hogy kapj egy kis ízelítőt belőle: próbáld összehúzni az intim izmaidat úgy, mintha félbeszakítanád a pisilés folyamatát, és ezt ismételgesd szorgosan, akár szex közben is. Meglátod, a partnered is felfigyel majd arra, hogy varázslat van készülőben!

4) Kényeztesd magad!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire rendben van, ha akkor is rendszeresen maszturbálsz, ha párkapcsolatban élsz. Semmi kivetnivaló nincs ebben, sőt: ez is segít, hogy jobban megismerd a testedet, tudd, hogy mire reagálsz a leglelkesebben, hol és hogyan szereted az érintéseket. Nem mellesleg önkielégítés közben is gyakorolhatod a 2-es és 3-as pontban foglaltakat, így amikor a partnereddel „láttok munkához”, még fergetegesebb élményekben lehet részed.

Többszörös orgazmus

5) Legyél nagyravágyó!

Ne érd be egy orgazmussal, hanem hajts a többszörös beteljesülésre! Ezt könnyebben elérheted úgy is, hogy nemcsak egyfajta, például csiklóorgazmusért tesztek meg mindent, hanem a változatosságért szorgoskodtok: ha elérted a csúcsot a csikló izgatásának köszönhetően, nehezebb újra ott gyönyört kiváltani, a hüvelyi beteljesülés vagy a mellbimbóorgazmus azonban simán szóba jöhet! Veszítenivalód semmiképp sincs, izgalmas felfedezésben lesz részetek, akár sikerül elsőre a többszörös orgazmus, akár várat magára a következő együttlétig!

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?