„Ha a pasit nem érdekli a saját felesége, engem miért érdekelne” – szeretők őszinte vallomása

2024. augusztus 18.
Vajon milyen okból megy bele egy nő egy szeretői viszonyba? A következő történetek választ adhatnak erre a kérdésre.
Házas férfi szerető megcsalás

Ha félrelépésről van szó, hajlamosak vagyunk csak az egy oldalra figyelni, és azokra a történetekre koncentrálni, ami az „áldozatok”, a megcsalt felek mesélnek el. A Reddit egyik felhasználója azonban arra volt kíváncsi, vajon miért dönt úgy egy nő, hogy egy házas férfi szeretője lesz. A feltett kérdésére rengeteg tanulságos történtet érkezett, ezekből hoztunk el néhányat. 

A másik nő

„Két éven keresztül fogalmam sem volt róla, hogy én vagyok a másik nő. Mígnem a Facebookon megláttam egy posztot, amiben egy idegen nő arról számolt be, hogy végre összeköltözik a párjával – aki nem mellesleg az én párom is volt. Rögtön szembesítettem a barátomat a dologgal, és megvádoltam azzal, hogy szeretőt tart. Erre kibökte, hogy valójában én voltam egész idő alatt a másik nő.

Hogy tovább bonyolódjon a dolog, a barátnője belement volna, hogy mindhárman összeköltözzünk, de én nem kértem belőle. Szakítottunk, ő pedig néhány hónappal később összeköltözött a lánnyal. Egy évvel a szakításunk után felhívott, és arról panaszkodott, mennyire nehéz együtt élni a barátnőjével.

Megkért, hogy költözzek vele Floridába. Egy jót nevettem rajta, és azt mondtam neki, hogy erre azelőtt kellett volna gondolni, mielőtt azt mondja, hogy én vagyok a másik nő.”

Egy drog volt

„Hogy miért mentem bele? Őszinte leszek. A szenvedély és a vágy miatt. Nagyon felizgatott a gondolat, hogy ez a férfi hajlandó lenne feláldozni a hosszú távú kapcsolatát, csak azért, hogy lefeküdhessen velem. Olyan érzés volt, mint egy drog, amivel nem tudtam betelni. Óriási adrenalinlöketet adott, mikor láttam rajta, hogy egyszerűen nem tud nekem ellenállni. Tényleg olyan volt, mint egy drog. Azt hiszem, ez a legjobb metafora, mert a drogok veszélyesek. És tönkreteszik az emberek életét.”

Alacsony önbecsülés

„Azért tettem, mert alacsony volt az önbecsülésem és az önértékelésem. Kétségbeesetten vágytam az elismerésre, és ez a férfi volt az egyetlen, aki ezt megadta nekem. Véget vetettem a viszonyunknak, miután elkezdtem terápiára járni, és megtanultam szeretni saját magamat. A viszonyunk alatt egyáltalán nem gondoltam a feleségére. Úgy voltam vele, hogy ha a pasit nem érdekli a saját felesége, engem miért érdekelne.” 

Megcsalás vallomás

„Ha a pasit nem érdekli a saját felesége, engem miért érdekelne” – szeretők őszinte vallomása

A vőlegény

„Gyakorlatilag nem volt házas, de vőlegény volt. Vele és a menyasszonyával is együtt dolgoztam. Szingli voltam és nagyon önző. Gyorsan összebarátkoztunk, és hamar kialakult köztünk a vonzalom, de soha nem gondoltam, hogy ezekből az érzésekből bármi is lehetne. Egy másik munkatársammal egy nap beszélgettünk, és mondta el, hogy a pasinak is vannak irántam érzései, és nagyon vonzónak tart.

Ebben az időszakban a menyasszonyával volt egy mélyrepülése, mert kiderült, hogy a lány a kapcsolatuk elején egyszer félrelépett. Ezért hát úgy gondolta, hogy neki is meg kell tennie. Egy alkalmasra terveztük, de végül hosszabb viszony lett belőle. Hónapokkal később tényleg összeházasodtak.”

Fordulat

„Azért választottam nős férfit, mert őt akartam. A házassága már nem működött. Megcsalta velem a feleségét (megcsókolt), és másnap megmondtam neki, hogy ne folytassuk ezt, és hogy a sírba viszem a titkot, ha ezt akarja. Ő erre szakított a feleségével, elköltözött, és két héttel később randira hívott. Tíz éve vagyunk házasok, és két gyerekünk van.”

Jó így

„Fizeti a számláimat, jól érezzük magunkat, és nincsenek elvárások. Imádom!”

Forrás: Buzzfeed Fotó: Getty Images