Kicsoda Lady Rose Hanbury, akit hírbe hoztak Vilmos herceggel?

2024. március 16.
Ismét szárnyra kapott a pletyka Vilmos herceg állítólagos szeretője kapcsán. Kicsoda valójában Lady Rose Hanbury?
Lady Rose Hanbury

Miután Katalin hercegné 2023 decembere óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, ismét szárnyra kaptak a pletykák, miszerint Vilmos herceg viszonyt folytat Lady Rose Hanburyvel. A Kensington-palota még 2024 januárjában jelentette be, hogy a walesi hercegnőn hasi műtétet végeznek el, és egészen húsvétig nem vállal nyilvános feladatot. Eltűnése miatt Angliában azonnal pletykálni kezdtek Vilmos szeretőjéről. Azóta Katalin hercegné tovább borzolta a kedélyeket photoshopolt képével, amelyen a gyerekeivel együtt szerepel, és még magyarázkodni is kénytelen volt.

Kicsoda Lady Rose Hanbury?

Mivel Katalint azóta sem látták nyilvánosan, felröppentek az egykori pletykák a házasságuk válságáról és Vilmos herceg lehetséges viszonyáról Lady Rose Hanburyvel. Rose 1984. március 15-én született Timothy Hanbury weboldaltervező és Emma Hanbury divattervező lányaként. Rosa édesanyja Lady Elizabeth Longman unokája, aki szoros kapcsolatban állt II. Erzsébet királynővel. Longman, azaz Rose dédnagymamája még koszorúslány is volt a néhai királynő 1947-es esküvőjén, Fülöp herceggel. Rose egy ideig divatmodellként dolgozott, és mindössze 23 évesen szerződött a Storm ügynökséghez, majd rövid ideig Michael Gove konzervatív politikus kutatójaként is dolgozott. 2009 júniusában ment feleségül David Cholmondeley márkihoz. Azóta három gyermekük született: az ikerfiúk, Alexander Hugh George Cholmondeley, Rocksavage grófja és Lord Oliver Timothy George Cholmondeley 2009 októberében, valamint lányuk, Lady Iris Marina Aline Cholmondeley 2016 márciusában. A család Norfolkban, a Houghton Hallban él, amely nincs is messze Vilmos és Katalin birtokától, az Anmer Halltól.

Lady Rose Hanbury

Lady Rose Hanbury

Vilmos herceg afférja

Rose korábban közeli barátságban állt Vilmossal és Katalinnal, ott volt a királyi pár 2011-es esküvőjén is. A pletyka Vilmos és Rose viszonyáról egyébként 2019-ben kelt életre, az In Touch írt arról, hogy Vilmos akkor folytatott viszonyt Rose-zal, amikor Katalin hercegné a harmadik gyermekükkel volt várandós. A legtöbben azonban a viszonyt csak pletykának tartják.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images