Ez a csillagjegy a legjobb szerető az összes közül

2023. augusztus 13.
Szenvedélyes, rejtélyes és tele van energiával – lássuk, ki a legjobb szerető a csillagjegyek közül!
Ez a csillagjegy a legjobb szerető az összes közül

Akár párkapcsolatban élsz, akár egyedülálló vagy (vagy valahol a kettő között) a csillagjegyed segíthet a romantikus érzéseid kifejezésében. A romantika sokféle formában jelenhet meg: van, aki nagy gesztusokra vágyik, más inkább gyakorlatias típus, mindenkinek másra van szüksége ahhoz, hogy szeretve érezze magát. Egy biztos: az asztrológusok szerint a következő három csillagjegy a legszenvedélyesebb az összes közül. 

Bika

A Bika az egyik legromantikusabb és legszenvedélyesebb csillagjegy. Mivel a Vénusz, a szerelem és a szépség bolygója uralja, nagyon komolyan veszi a szerelmet. A hálószobában van egy vadabb oldala, amit nem fél megmutatni; nagyon érzéki, szereti a szenvedélyes csókokat és érintéseket. Arra vágyik, hogy a partnere is jól érezze magát, és addig nem áll meg, amíg ez meg nem történik.

Oroszlán

Magabiztos, szenvedélyes és merész – nem meglepő, hogy az Oroszlán is ott van a legszenvedélyesebb jegyek listáján. Ő az egyetlen olyan jegy, amelyet a Nap ural, ami megmagyarázza, miért vonja azonnal magára a figyelmet, ha belép valahova. Az Oroszlán emellett nagyon nagylelkű szerető. A tűz jegyek a szenvedélyességükről és magabiztosságukról híresek. Amikor egy Oroszlán szerelmes lesz valakibe, alig tudja visszafogni magát, folyamatosan meg akarja érinteni a másikat. Azt is szereti, ha a párja visszajelzést ad, és megerősíti az Oroszlánt abban, hogy élvezetes, amit csinál. 

Skorpió

A Skorpió áll a toplista élén: ő a legjobb szerető az összes csillagjegy közül, és a legszenvedélyesebb is. Imádja a szexet, és bármilyen helyzethez képes alkalmazkodni. Ha romantikusabb estét szeretnél vele, azt is megkapod, de az sem tántorítja el, ha valami kalandosabbra vágynál. A Skorpiónál nincsenek határok és tabuk, nála a szex az energia és a kreativitás forrása. Erős érzéseit azonban csak akkor fogja kifejezni, ha valóban közel érzi magához a másikat. Ellenkező esetben egyszerűen csak jól szórakozik a partnerével, de így is tesz róla, hogy a másiknak is élvezetes legyen.

Forrás: marieclaire.gr Fotó: Getty Images