A sportos az új divat!

2014. január 09.
Az újév beköszöntével bizonyára sokan fogadták meg hosszú listájuk egyik pontjaként, hogy az újévben többet fognak tenni testi egészségükért, rendszeresebben fognak mozogni. A lelkesedés azonban - ahogy telik az idő - úgy fogyhat is. Ehhez nyújt segítséget a F&F honlapján található 30 napos edzésprogram!

30 nap, 30 perc

A program összeállítója és szakmai vezetője Shahzad Ali bokszoló és profi edző, akinek igen egyszerű, de hatásos érvei vannak a kétkedők és lusták meggyőzésére. Tulajdonképpen napi 30 percet vesz igénybe a pár gyakorlatból álló edzés, bemelegítéssel és levezetéssel együtt. A gyakorlatokat kis videókkal teszik még követhetőbbé, maga a program pedig pdf formában le is tölthető. A programot táplálkozási tanácsok és további kérdezési lehetőségek egészítik ki.

Mindezzel együtt lelkes, bár edzőtermet évek hosszú sora óta nem látott kezdőknek ajánljuk az oldalt és Shahzad 30 napos edzéstervét, akik lendületbe szeretnék hozni magukat, bemelegíteni, mielőtt elhatározzák magukat valamely komoly mozgásforma mellett.