2016-ban legyen Beyoncé-feneked!

2016. január 22.
Ha megfeledkeztél az újévi fogadalomról, vagy csak lemaradt volna ez a fontos tétel a listádról, itt van néhány remek tipp, ami jól jöhet 2016-ra. Legyen az idei cél a Beyoncé-fenék, Kate Hudson-karok és Kylie Minogue lábai!

Az embernek van ez az ambivalens viszonya a formás sztártestrészekkel, hogy egyrészt szereti rosszallóan megjegyezni, hogy könnyű az, ha az embernek tengersok ideje és egy rakás szakképzett trénere van az edzéshez, de talán még ennél is jobban szeretnénk birtokolni ezeket a feszes idomokat. Akárhogy is van, 2016-ra nem tűnik rossz célkitűzésnek egy kerek Beyoncé-féle fenékre vagy Kate Hudson feszes karjára hajtani.

Beyoncé őkereksége

Beyoncé feneke tökéletesebb, mint a legszebb telihold. Ha mi is szeretnénk valami hasonlót a farmerünkben tudni, jól jöhet ez a gyakorlat: álljunk vállszélesnél valamivel nagyobb terpeszben hajlított térdekkel úgy, hogy a testsúly a sarkak felett legyen – ez a „szumó-pozíció”. Hajlítsd a könyököket és lazán kulcsold össze kezeidet a mellkasod előtt. Fordítsd ki a jobb lábadat és közelítsd a mellkasod felé majd rúgj 20-szor a levegőbe. Ismételd a gyakorlatot a bal lábaddal is. Ha szükségesnek érzed, a rúgások között visszateheted a lábad a talajra.

Kylie-féle lábak

A 47 éves Kylie Minogue még mindig gondolkodás nélkül felhúzhat egy akármilyen kurta miniszoknyát, hiszen a lábai egyszerűen fantasztikusak. Neked is lehetnek olyan formás lábaid, mint neki, ha hajlandó vagy megcsinálni néhány kitörést. Először lépj ki a jobb lábaddal úgy, hogy térdeid hajlítva legyenek, és jobb lábad 90 fokos szöget zárjon be, míg a másik térdet a talajtól mindössze néhány centiméterre tartod. Végezd el ugyanezt a másik irányba is, mindkét lábbal 8-12 alkalommal.

Azok a karok

Kate Hudson úszással figyel rá, hogy karjai feszesek és formásak maradjanak, de ha nincs időd eljutni a medencéig, itt van számodra egy remek gyakorlat. Végy súlyokat a kezeidbe, majd feküdj a hátadra, lábaidat helyezd a talajra hajlított térddel. Emeld a súlyokat nyújtott karral a plafon felé, majd a könyököket enyhén hajlítva engedd le az egyik súlyt a fejed mellé, a másik karod pedig a csípő mellé. Váltogatva a karokat végezd el a gyakorlatot mindkét irányba tízszer.