Profi bőrápoló szettek karácsonyra

2017. december 13.
Adtunk már tippeket karácsonyi ajándékhoz szakállas férfiaknak, a cukiságok kedvelőinek és a gourmet rajongóknak is, most pedig ismét három csodás szépségcsomag következik, mellyel az arc- és testápolást új szintre emelhetjük.

1. Spa-élmény, elegáns csomagolásban

Nem is kívánhatnánk többet, mint hogy az ünnepek alatt a házból ki se kelljen lépnünk egy kis professzionális kényeztetésért! A kifejezetten száraz bőrre kifejlesztett Dove DermaSpa Goodness termékcsaládjának kézkrémét és testápolóját használva hazavihetjük a fürdők szépségszolgáltatásainak hatását, hogy végleg elfeledjük a száraz, húzódó bőrrel járó kellemetlen, fájó érzést.

Ráadásul az arany-fehér-királykék design keleties luxushangulatával igazi spa-hangulatot kelt, így a fa alatt is tökéletesen megállja a helyét a díszdobozos összeállítás.

Ár: 3199 Ft

 

2. Természet ereje – trükkös dobozba zárva

Az Ecc-pecc fantázianévre hallgató csomag első látásra belopja magát a szívünkbe, hiszen a kreatív csomagolás olyan téli illatokat rejt, mint a mandulatejes-mézes, vagy a shea vajas verzió.

A The Body Shop 5 legnépszerűbb testvajából álló válogatás nem csak a csillagos doboz miatt lehet szuper karácsonyi ajándék, hiszen a téli zord időben fokozottan érdemes odafigyelni a rendszeres testápolásra, így nem árt betárazni több különböző termékből is. És ha nem tudnánk dönteni a bőség zavarában, semmi gond, csak meg kell pörgetnünk a díszdoboz tetején lévő mutatót, és máris könnyebb lesz a dolgunk!

 

Ár: 7990 Ft

 

3. Kaviáros luxus a bőrnek

A legendás La Prairie Skin Caviar Collection az öregedésgátló bőrápolás legjavát karácsonyra egy rendkívüli ajándékcsomagban kínálja nekünk. A bőrápoló szett szíve nem más, mint a Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream, mely szemmel látható intenzív feszesítést és megemelést biztosít az oly problémás szemkörnyéknek. Míg az ajándékcsomagban található további három 5 ml-es luxusminta között krémet, szérumot és éjszakai arcmaszkot is találunk.

A karácsonyi csomagban megtalálható termékek mindegyike tartalmazza a kaviár összetevőt valamint a La Prairie egyedülálló Exkluzív Sejt Komplexét is. E mellett nem feledkezhetünk meg a cuki kis ezüst neszeszerről sem, amelyben mindez megbújik.

Ár: € 301.00

 

Nem tudod mit adj karácsonyra?

Szuper ajándékötletek szépségőrülteknekgasztrorajongóknak, férfiaknak, cukiságok rajongóinak, hazai manufaktúrák szerelmeseinek.