Ezekkel a sminktrendekkel beinthetsz a téli szürkeségnek

2018. január 11.
A téli szürkeség ellen nincs jobb megoldás, mint ha felfrissítjük a stílusunkat egy-két új sminktrükkel. Páll Adrienn, a New School of Makeup vezető oktatója mutatja 2018 legfrissebb trendjeit.

A téli trendsminkek közül mindenki megtalálhatja a személyiségéhez leginkább passzolót, hiszen más-más hangulatot árasztó sminktrendek közül válogathatunk az idei palettáról. Mégis fellelhető egy közös vonás közöttük: a hidratáltan ragyogó tökéletes bőrkép, mely csak éppen annyira fénylik, hogy frissességet árasszon.

Elengedhetetlen, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő fedésű, árnyalatú és textúrájú alapozót és korrektort, melyekkel a makulátlan hatást elérheti. A fixáló púderek olyan textúrában is elérhetőek már, amitől a krémes ragyogást nem veszítjük el, az átolajosodást mégis megelőzhetjük velük. Érdemes körülnézni a piacon, hiszen a modern sminkhatás egyik alappillérje a bőr maga.


modell: Highlight Models, smink: Páll Adrienn, haj: Dézs Szuzi, fotó: Falus Kriszta

A Washed trend azokat a sminkeket foglalja magába, melyek a szolid, monokróm színharmóniákra épül.

A jól kiválasztott – a bőrünk színében is megtalálható – árnyalatok foltszerűen jelennek meg a szem az arc és az ajak területén. Legjellemzőbb árnyalatok, a barack, a korall, a középbarna és a karamellás árnyalatok, melyek mindenhol jól mutatnak. Ezek a sminkek kerülik a kontúrt, így lágyságot és eleganciát kölcsönöznek a viselőjüknek. A szempillákat barna spirállal fessük, a szemöldök legyen természetesre festett.


modell: Pálinkás Petra – Visage Model Management Hungary, smink: Dobos Zsaklin, haj: Szegedi Zoltán, ruha: Makány Márta, fotó: Jámbor Zsófia

modell: Barna Petra, smink: Tóth Lili, haj: Dézs Szuzi

A Big nevű trend a bevállalós nők körében lehet népszerű. A szemek nyújtott fekete kiemelése nem kerülheti el a feltűnést. A fekete satíros vagy geometrikus tusvonalas megoldások, pőrén hagyott szempillákkal párosulnak. A szemöldök ívét ne rajzoljuk át, inkább csak egy zselével fixáljuk a természetes formáját. Az arc és a száj is kontúros, kialakításukhoz, a bőrnél sötétebb karamellás árnyalatok a befutók.


modell: Szeglet Orsi, smink: Geluh Roxána, haj: Dézs Szuzi, fotó: Jámbor Zsófia


modell: Molnár Maya, smink: Juwei Zhao Josie, haj: Haj Kata, fotó: Jámbor Zsófia