Fókuszban a szezon sztárjai, a lenövéskezelők

2018. február 26.
Nincs többé lenövés - hála ezeknek a kompakt, villámgyors termékeknek, melyek életmentő megoldást jelenthetnek egy-egy krízisszituációban.

Spray a festett hajnak Kevin Murphytől

A Kevin.Murphy márka szatén finisht ígérő terméke kétségtelenül az egyik legprofibb megoldást nyújtja az otthoni hajtőfestés terén. A feketében, sötét-, világosbarnában és vörösben elérhető termékkel egy fújással felfrissíthetjük a frizuránkat. Az ősz hajszálaknak is biztos fedést adó villámmegoldás a modern urbánus nők neszeszerének must have darabja.

Ár: 6 890 Ft

Mesterfodrászok kedvence – otthon is tarol

A fodrászok márkája, a Joico nem csak a hajszalonokban, de már otthon is a profi hajszínezés élményét hozhatja el: hiszen a márka szuperpraktikus, gyorsan száradó formulája négy színárnyalatban veszi fel a küzdelmet a lenövés ellen. Külön pluszpont a spray-nek az extra párataszító és dúsító hatásért is.
Ár: 3982 Ft

Kompakt villámmegoldás Rita Hazantól

Ez az apró ceruza a neszeszerek legjobb barátja lehet: kompakt kialakítása, és sokat ígérő formulája egy pillanat alatt megbirkózik a lenövéssel. A három színben elérhető ceruza nem csak a hajtövek, de a szemöldökünk feltöltésére is gyors és profi megoldást ajánl. A vízálló ceruzával nincs más dolgunk, mint „kiszínezni” a problémás területeket.
Ár: 25.00 $