3 természetes tavaszbarát termék

2018. április 09.
Mutatjuk a szezon szépségápoló szupergéniuszait, mégpedig mentes és bio fronton.
Fotó: Unsplash/kevin laminto

Bio felkészülés a napsugarakra

A Biobaza Ready for Sun újdonságait érdemes már az első tavaszi napsugaraktól elkezdve használni, hogy kellőképpen felkészítsük a bőrünkek a nyári extrém UV-sugárzásra. Annál is inkább, mert már tavasszal is fokozott sugárzásnak van kitéve a bőrünk.

A márka eddigi, kifejezetten nyárra kifejlesztett kollekciója idén három különleges termékkel bővül: a 30+ faktorral ellátott napvédő szérum ásványi és növényi eredetű formulával védi a testünket és az arcunkat egyaránt, így a vegáknak biztosan nem hiányozhat a neszeszerükből a termék. A teljeskörű védelem érdekében a Biobaza napozásra felkészítő, antioxidásban gazdag étrendkiegészítőt és lilarépa-kivonattal dúsított napozó dzsemet is kifejlesztett a napvédő lotion mellé. Szuperbiztos kombó!

Korrigáló formula a tavaszi bőrpír ellen

Az érzékeny, kipirosodásra hajlamos a bőr sajnos nem mindig örül felhőtlenül a tavaszi napsütésnek sem. Az UV-sugarak, az időjárás, a hideg-meleg váltakozása könnyen előidézhetik azokat a makacs piros, rozáceás foltokat. A La Roche-Posay Ápoló Rosaliac AR arckrémét kifejezetten a bőrpír ellen fejlesztette ki a francia márka.

Különleges ambophenol és neurosensine hatóanyagok és természetesen a La Roche-Posay termálvíz gondoskodik az érfalak megerősítéséről és a hatékony bőrnyugtatásról. Mivel a krém tartósítószer-, alkohol-, illatanyag- és színezékmentes, a legérzékenyebb bőr számára is bombabiztos védelmet biztosít.

A szezon sztárja: a testjoghurt

A The Body Shop új formulája a tudatos-urbánus nők kedvence lesz az idei tavaszi és nyári szezonban. A márkának köszönhetően nem kell többé választanunk a hidratálás és az örökös rohanó életmód mellett, mert az újgenerációs testápolók egy szempillantás alatt nyomtalanul beszívódnak, minden ragacsos utóérzés nélkül. Ráadásul a hét ennivalóan finom illat 100%-ban vegán, így az állatvédők megmentője is lehet bőrszárazság esetén a mandulatejes termék.

A csodakrémek egy másik nagy előnye, hogy mivel az élelmiszeripar számára nem felhasználható, törött mandulából készülnek, melyek héját komposztálják is, a krémet ökolábnyoma is lényegesen csökken.