Rövid hajú lányok, így újíthattok a szezonban!

2018. április 15.
A rövid haj egyik legnagyobb előnye, hogy egy kis kreativitással a stílusunk millió arcát elő tudjunk csalogatni a segítségével. A következő megoldásokat nem szabad kihagynunk a szezonban:

Lenövesztett verzió

Ha meguntad a pixie-t, vagy az ultrarövid formából szeretnél egy kicsit hosszabbra váltani, akkor a hullámos, lenövesztett tincsek lesznek a legjobb barátaid a szezonban. Extra tipp: Balayage festéssel egy pici napszívta hatást is belecsempészhetsz a hosszabb tincsekbe.

 

Izgalmas undercut

A tarkórész stílusát érdemes nagyon átgondolnunk, ha rövid a hajunk, hiszen egy-egy jól megválasztott formával akár hosszíthatjuk is a nyakunkat. Bevállalósabbak pedig akár mintát is vágathatnak erre a részre.

 

Le vele!

A jó idő beköszöntével akár a buzzcut mellett is letehetjük a voksunkat. Ne gondoljuk, hogy csak a fiús lányok stílusa ez, nagy bizsukkal vagy egy markáns rúzzsal nőies lehet a megjelenésünk pár centis frizurával is.

Szexi bodorítás

A szezon egyik legnagyobb dobása az afro göndörítés, melyről a rövid hajú lányok sem kell, hogy lemondjanak! Kis átmérőjű csavarókkal vagy a kúpvas legvégével szexi kócos fürtöket varázsolhatunk a fejünk tetejére.

 

Izgalmas színek

A szezon sztárszínei, a rózsaarany, a krémkaramell vagy a rózsabarna a rövid hajon is nagyon ütős hatást tudnak kelteni. Ha kevésbé vagyunk bevállalósak, próbáljuk ki kimosható hajspray-vel vagy színezővel a fesztiválhangulatot idéző árnyalatokat, mielőtt belefognánk a tényleges hajfestésbe.