2018. április 15. | marieclaire.hu

Rövid hajú lányok, így újíthattok a szezonban!

A rövid haj egyik legnagyobb előnye, hogy egy kis kreativitással a stílusunk millió arcát elő tudjunk csalogatni a segítségével. A következő megoldásokat nem szabad kihagynunk a szezonban:

Lenövesztett verzió

Ha meguntad a pixie-t, vagy az ultrarövid formából szeretnél egy kicsit hosszabbra váltani, akkor a hullámos, lenövesztett tincsek lesznek a legjobb barátaid a szezonban. Extra tipp: Balayage festéssel egy pici napszívta hatást is belecsempészhetsz a hosszabb tincsekbe.

 

Izgalmas undercut

A tarkórész stílusát érdemes nagyon átgondolnunk, ha rövid a hajunk, hiszen egy-egy jól megválasztott formával akár hosszíthatjuk is a nyakunkat. Bevállalósabbak pedig akár mintát is vágathatnak erre a részre.

 

Le vele!

A jó idő beköszöntével akár a buzzcut mellett is letehetjük a voksunkat. Ne gondoljuk, hogy csak a fiús lányok stílusa ez, nagy bizsukkal vagy egy markáns rúzzsal nőies lehet a megjelenésünk pár centis frizurával is.

Szexi bodorítás

A szezon egyik legnagyobb dobása az afro göndörítés, melyről a rövid hajú lányok sem kell, hogy lemondjanak! Kis átmérőjű csavarókkal vagy a kúpvas legvégével szexi kócos fürtöket varázsolhatunk a fejünk tetejére.

 

Izgalmas színek

A szezon sztárszínei, a rózsaarany, a krémkaramell vagy a rózsabarna a rövid hajon is nagyon ütős hatást tudnak kelteni. Ha kevésbé vagyunk bevállalósak, próbáljuk ki kimosható hajspray-vel vagy színezővel a fesztiválhangulatot idéző árnyalatokat, mielőtt belefognánk a tényleges hajfestésbe.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Három limitált szériás tavaszi szépségkedvenc smink

Három limitált szériás tavaszi szépségkedvenc

Vöröspandákon is segít az új szenes arcszappan body shop

Vöröspandákon is segít az új szenes arcszappan