Itt vannak az új generációs hidratálók

2018. július 16.
Harmatos frissesség csillogás nélkül, még a tikkasztó hőségben is? Pont ezt ígérik mélyhidratáló arcápolók között megjelenő géles-vizes formulák, amelyeket a most megjelent augusztusi lapszámunkban mutatunk be nektek. Egy kis ízelítő következik belőlük!

Profimédia – Red Dot

Sorra érkeznek kedvenc márkáinktól a vizes alapú hidratálógélek. A koreai beautytrendek által inspirált termékeket ma már több kivitelben is megtalálhatjuk az üzletekben. A mélyhidratálók, hidrogél maszkok, hidratáló kozmetikai vizek összetevőiknek köszönhetően azonnal feltöltik a bőr legmélyebb rétegeit is. Az a tény, hogy vizes alapúak, nem teszi őket kevésbé hatékonnyá, egyszerűen csak más módon kerülnek a bőrbe a bennük lévő szuper hatóanyagok.

A formula előnyei: 

– Felfrissíti a bőrt, gyorsan felszívódik, és nem hagy ragacsos utóérzetet maga után.
– A gél formula miatt egyszerű a használata, a víz pedig vivőanyagként működik, amely segít a mélyebb rétegekbe is eljuttatni az aktív hatóanyagokat.
– Hiányoznak belőlük a zsíros összetevők, így sokkal könnyebb állagúak, mint más, általános hidratálók. A bőr nem nehezedik el tőle, mégis extrahatékonyak.
– A legtöbb bőrtípusra ajánlott. A vizes állag nem tömíti el a pórusokat, aknés vagy olajos bőrre is javasolják, de a száraznak is jót tesz, mert az összetevők együttes erejével (mint például a glicerin vagy a hialuronsav) a bőr mélyébe zárja a nedvességet, ezáltal egész napos hidratálást biztosít.
– A nyugtató hatású gél hűsít, emiatt nem alakul ki irritáció.
– Tökéletes sminkalapnak is.

3 kedvenc következik:


L’Occitane Aqua Reotier Ultra Hidratáló Gél

A Réotier forrásvíz kalciumtartalmának és a hialuronsavnak köszönhetően mágnesként tartja a vizet a bőrben. Ára: 8950 Ft, 50 ml

Yves Rocher Hydra Végétal 48 órás hidratáló zselé

Könnyű textúrájú, maracujatartalmú gélkrém, amely a gyors felszívódás mellett tartósan hidratál, akár 48 órán keresztül. Ára: 3990 Ft, 50 ml

AHAVA aktív hidratáló gélkrém

Nappalra és éjszakára is használható könnyed gélkrém. A Holt-tengerből kivont összetevők nedvességgel töltik fel a sejteket. Ára: 11 990 Ft, 50 ml