Három kedvenc kontyunk borongós őszi napokra

2018. szeptember 04.
A kontyokra szezonról szezonra megújult formában köszönhetünk rá a friss trendek között. Most ezek közül mutatunk be három új frizurát a kifutókról, amelyekkel garantáltan fel tudjuk dobni a hétköznapokat az idei őszi szezonban.

Area

Office look – a szigorú, merev kontyok világát kissé megbolygató, játékos csavarás került középpontba az Area divatshow-ján az idei őszi-téli szezonban. Elengedhetetlenen hozzá a sűrű fogú fésű, egy szorosan tartó hajgumi, és persze a kedvenc hajlakkunk, hogy a fejtetőre erősített kontyunk stabilan kitartson órákon át.

Hobeika

Cool cat – Bár kifejezetten alkalmi frizura, a klasszikus keretek közül kilépve, egy kis kócos hatással borzolja a kedélyeket. A pikantériája, hogy alapját mégis a fényes, egészséges tincsek adják. A hajtőnél fénnyel erősítjük a kontrasztot, míg a kontyrésznél, illetve a hajgumi melletti részeknél kissé összeborzoljuk az ujjainkkal a hajszálakat.

 

Marcel Ostertag

Asszimmetria és csavarás – a féloldalas választék mellett egyéb izgalmas eleme is van ennek a frizurának. Azok, akik nem felhajtott gallérú kabátban, dzsekiben néznek az ősz elé, bátran vethetik be ezt a tarkóra igazított kontyot, amelyet a copf elkészítése után fonással, vagy csavarással tehetnek izgalmasabbá. Az egész napos tartásért jöhetnek a jó minőségű hajtűk, csatok, és egy extra erős fixálást adó hajlakk is!

Fotó: Imaxtree.com