Nemzetközi sminkmárka és magyar balerinák

2018. szeptember 18.
Tökéletes, akár egy balerina! – üzeni az INGLOT legújabb, balerinák által inspirált egyedülálló kollekciója, amely igazi balettshow-val debütált. Volf Katalin balettművész és a Magyar Táncművészeti Egyetem növendékei különleges előadáson mutatták be a márka izgalmas aktualitásait.

Kecses, légies, elegáns – már csak néhány nap, és megérkezik az INGLOT legújabb, balerinák ihlette kollekciója. Szeptember 13-án a különleges eseményen lendületes piruettekkel kápráztatta el a közönséget Volf Katalin Kossuth-díjas, Érdemes Művész, a Magyar Állami Operaház Örökös Tagja, Mesterművész, valamint a Magyar Táncművészeti Egyetem növendékei.

De vajon hogyan lehetünk mi is balerinák a mindennapokban? „Őszintén kell a tükörbe nézni. Az arcon könnyed, nőies hatást érhetünk el egy finom sminkkel, természetes színekkel és részletekkel”- tanácsolja Volf Katalin. Következzen egy kis inspiráció, és pár, a kollekció finom darabjait összesítő kampánykép azoknak, akik szeretnék ellesni a balerinák finom sminkjének titkát.