A 3 legjobb dolog, amit most ősszel a bőrödért tehetsz

2018. október 19.
Szokatlan, finom őszi meleg kényezteti az arcunkat, testünket idén ősszel, de érdemes a bőrünket már előre felkészíteni az elkerülhetetlenre. Megnéztük, melyek azok a bőrápolási rituálék, amelyek mindenképp jó hatással lesznek a bőrünkre a komolyabb novemberi fagyok érkezése előtt!

Tartós és látványos szépülés

A nemzetközi sztárok egyik nagy kedvencének számító spanyol márka nem csak az innovatív fiatalító, és látványosan, gyorsan ható szérumairól híres, hanem mesteri kezeléseiről. Ha a szikén innen keresünk szemmel jól látható, ráadásul tartós megoldásokat a bőrfiatalítás, és táplálás terén, akkor az őszi-téli szezonban érdemes a Natura Bissé Skincare Atelier The 3D Collagen Shock kezelés kezelésre szavaznunk. Nem csak a neve cseng jól, hanem a hatása is magáért beszél: az inhalálás, tisztítás, koncentrátum felvitele, hámlasztás, arcmasszázs és maszk szépítő sora meglepő eredményt ér el az új energiára, frissességre, tömörségre szoruló arcbőr esetén. A Natura Bissé kezelésén az elhalt hámsejteket eltávolítása után atombiztos, hatékony összetevőkkel tesznek – a Proteoglikán-Derma komplex és az esszenciális és nem esszenciális aminosavak – a megújult, feszes bőrért. További komoly előnye a szakszerűen felépített luxuskezelésnek, hogy nem csak látványos eredményt nyújt, tökéletesen ellazít is.

Digitális arctisztítás kütyüfüggőknek

A világ legnagyobb beauty-tech cége, a FOREO megalkotta a világ első okos arctisztítóját, a LUNA fofót, amely épp a héten debütált Magyarországon. A nagytestvérek után az új családtaggal a fiatalabb, árérzékenyebb korosztályt is megcélozzák. A sikkes és hiperokos kütyü óriási sikert ért el már most. Az első körös, júliusi bevezetésnél 900 ezer darab talált gazdára az amerikai piacon a FabFitFun Beauty box részeként. A mesterséges intelligenciának és a ‘machine learningnek” köszönhetően a digitális kor gyermekeiként tényleg élvezni fogjuk az app letöltését, és a játékos, okos bőrtisztítás, -ápolás lehetőségeit – legyen iPhone vagy éppen Android készülékünk. Pici, praktikus és hatékony eszköz, amely szépen „belövi” bőrtípusunkat, annak állapotát. Nagyon addiktív, szerethető társunk lesz a mindennapokban.

 

 

Bőrnyugtató és szépítő mesterpáros

A Lancôme által nemrég bemutatott Rénergie Multi-CicaTM Healing Cream (21 290 Ft) nappali arcápoló újdonság egyszerre célozza meg a bőröregedés jeleit és a bőrvédő funkcióját. B5 pro-vitaminnal és növényi eredetű Madecassoside-dal gazdagítva segít zseniálisan táplálni a bőrt és megerősíteni a védő funkcióját, szépen felkészítve ezzel az őszi, téli időjárási viszontagságokra. A textúrája pedig? Imádnivalóan a bőrbe olvadó. Az ősz egyik legizgalmasabb újdonsága elősegíti az öregedés jeleinek (így a ráncok, a feszesség- és rugalmasságvesztés) csökkenését, és segít megakadályozni azok megjelenését.

A Rénergie család másik ígéretes tagja Multi-Cica Soothing gélje (21 290 Ft) szintén bőrnyugtató kategóriában indul. Az azonnal hűsítő, feszülést csökkentő gél valójában egy koncentrált napi dózisokból álló, 7 napos kúrakészítmény, ami vizes és könnyű formulájának köszönhetően azonnal hűsíti és segít regenerálni, illetve nyugtatni az érzékeny arcbőrt.