3 kedvenc antistressz bőrszépítőnk

2018. október 29.
A 21. századi emberek bőre egészen új kihívásokkal néz szembe, a szmog, nagy hőmérséklet ingadozás, kékfény, légkondicionáló, helytelen étkezés, dohányzás - mindez stresszfaktorok sokaságát jelentik. Következik három kedvenc bőrszépítőnk, a célirányos szépülésért!

Vagheggi Emozioni Plus Antistressz arcmaszk, 200 ml – 16 380 Ft

Egyre több és több ember bőre reagál érzékenyen a kor adta környezeti és életvitelből fakadó hatásokra, az Emozioni Plus termékcsalád pedig éppen ezen problémákra ad választ. A márkának már a vegán szériáját is imádtuk, ebben az új, kortárs vonalban pedig pláne nem csalódtunk. Sőt. Az Emozioni Plus család innovatív stratégiákkal küzd a problémák ellen, hatékony, miközben természetes kozmetikai megoldás bőrérzékenység esetén. A nyugtató maszk bármely bőrkellemetlenség tüneteit nagyon szépen enyhíti. Karité vajban gazdag puha és tápláló textúra, amitől a bőr friss, nyugodt, homogén és ragyogó lesz.

 

Uriage Age Protect Intenzív ráncfeltöltő szérum, 30 ml – 9999 Ft

Igazi jolly joker, nem csupán a ráncok és a feszességvesztés ellen küzd és tesz sokat. Az Uriage ránctalanító innovációja,amely egyszerre hat a bőr öregedésének minden jele ellen és véd a károsító, a bőr korai öregedését okozó napi agresszióktól (kék fény, UV sugárzás, környezeti szennyezők, stressz, fáradtság stb.). Azért is szeretjük a sok előnyös tulajdonsága mellett, mert a bőrt még ragyogóvá is teszi. Kombinált, száraz és normál bőr esetén is bevethetjük.

Vichy Slow Âge éjszakai arckrém, 50 ml – 9499 Ft

A bőröregedés jeleinek kialakulása 80%-ban nem genetikai eredetű, hanem az UV-sugárzás, a légszennyezés, a stressz vagyis a mindennapi külső és belső agresszorok is okozzák nagy százalékban… A bőrsejtek anyagcseréje ezek hatására lelassulhat, a fakó arcbőr, apró ráncok, pigmentfoltok idő előtt megjelenhetnek. A Vichy éppen erre a problémakörre fejlesztette ki válaszként a Slow Âge arckrémcsaládját, köztük az éjszakai krémet, amely egyébként maszként is használhatunk. Botanikus illata, és különleges textúrája van, amely hihetetlenül könnyen a bőrbe olvad. Éjszakai krémként vékony rétegben vigyük fel, míg maszkként 10 percig hagyjuk hatni a bőrön, majd töröljük le!

Vichy Slow Âge éjszakai arckrém