Luxus minőségű magyar bio arckrémet fejlesztettek ki

2018. december 10.
A Vintage Beauty „munkásságát” évek óta figyeljük, hiszen a magyar szépségszalonnak nem csupán csúcskategóriás kezelései, hanem saját fejlesztései is igen ígéretesek. Legújabb dobásuk egy olyan csúcskozmetikum, amely a táplálást igénylő, fáradt, fakó, vízhiányos bőrt kezeli mesterien.


Több mint két év termékfejlesztés és több száz vendégen végzett teszt után született meg a hazai kozmetikai piacnak ez hiánypótló, egyben a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, bio minősítéssel rendelkező luxus tápláló krémje. A Vintage Beauty Bio Tápláló krém nevet viselő termékújdonság a legmagasabb E- és F-vitamin tartalmú, regeneráló olajféleségek és a legértékesebb bio damaszkuszi rózsavíz mesteri elegyítésével készül.

Selymesítő mester

Vagyis egy olyan arcápolási zseni a hazai kínálatban amelynek minden cseppje kizárólag minősített organikus alapanyagokból áll. A krém egyébként annak a Vintage Beauty termékcsaládnak a tagja, amely a hazai gyártású kozmetikumok között egyedüliként rendelkezik a globális biominősítő Ecocert szervezet COSMOS standard szerinti organikus minősítésével, ami lássuk be, egészen meggyőző jellemző.

De lássuk, pontosan kiknek is lehet a kedvence az izgalmas termékújdonság? A puhító és selymesítő luxuskrém a fáradt, fakó, tónusát vesztett, dehidratált, zsírhiányos, diszharmonikus bőrön alakít hatalmasat, kivételesen hatékony bőrregenerálóként. További nagy előnye, hogy tökéletesen harmonikus összetételű táplálékként egyben páratlanul stabil védelmet is nyújt a környezeti hatások ellen. Egy szó, mint száz, szerintünk az egyik legizgalmasabb, hatásait tekintve pedig a legsokoldalúbb termékújdonság az adventi szezonban. Az pedig már csak hab a tortán, hogy mindezt a magyar és bio szekcióban érkező újoncként teszi.