Téli buliszezonra szabott új sminkkollekció

2019. február 05.
A tökéletes buli sminkért lépett egy nagyot a Miss Sporty dekorkozmetikai piacon, és Miss Spectacular speciális darabokat dobott piacra. Tette mindezt kifejezetten az éjszakai élethez készülő ajkakért, szemekért és körmökért. Nézzétek csak!

A márka azt szeretné, ha a sminkújoncok segítségével úgy játszanánk, mint a profik: jöhet a szemhangsúlyozás fémes hatásokkal és csillogással, majd hozzá még egy kis csillám-dráma. De lássuk a kollekció gyöngyszemeit.

Satin to Last Ajakrúzs

Szereted a folyékony rúzsokat, de úgy érzed, hogy szárítják az ajkadat vagy nem tetszik a végeredmény? Az új kollekció sztárja a Satin to Last Ajakrúzs, állítólag egy hihetetlenül intenzív szatén finomságú, folyékony ajakrúzs, amely egyetlen rúzsvonással felvihető. Szuper varázsos szatén-hatása fél úton van matt és fényes között, ami trendi és tartós hatást eredményez. Krémes a formulája, könnyen és precízen, hibátlanul felvihető. (ára: 1299 Ft)

Designer All In One Eye Szemhéjpúder Paletta

Hívd elő a benned élő sminkmestert és alkosd meg gyönyörű szemsminkeidet a Designer All In One Eye Szemhéjpúder Palettával. Tény, hogy ebben aztán minden megvan, ami egy ragyogó, metálfényű smink elkészítéséhez szükséges, ráadásul a csomagolás hátoldalán található, könnyű, lépésről-lépésre követhető utasítások segítségével a legegyszerűbben hozhatsz létre alkalmi sminket. Kezdd a primerrel, amely tartós alapot ad a színeknek, majd jöhetnek a kiválóan keverhető, gyöngyházfényű árnyalatok, intenzív pigmentekkel. Nyisd ki a tekinteted egy villanásnyi highlighterrel a szemek belső sarkában, majd a gél szemceruza segítségével tedd még hangsúlyosabbá az összhatást. Végül a keretezd szemeket highlighterrel a szemöldökcsonton. (ára: 2199 Ft)

Fireworks Coat Körömlakk

A Fireworks Coat Körömlakkok megalkotásával a márka az összes kedvenc csillogásodat összekeveri egy szuper látványos mix-and-match körömlakkban. Kend fel festetlen körmödre, vagy rétegezd az egyedülálló, kifinomult ragyogásért. Építsd a rétegeket a még káprázatosabb hatásért. (ára: 699 Ft)