24 órás szépségre megy rá a Miss Sporty

2018. november 06.
Az intenzív városi tempóra és lendületre szabta új sminktermékeit a Miss Sporty. A márka bemutatta új, szuper-tartós, ’életálló’ arc- és szemsmink termékeit. Mutatjuk is őket!

Az új, 24 órás terméket teljesen „életállóként” hirdeti a márka, a tartós spirállal, alapozóval, korrektorral, púderrel és szemhéjfilccel szinte atombiztossá tehetjük a sminkeket. Tény, hogy az sem hátrány, hogy az újoncok kifejezetten költségvetésbarát szépségek, de lássuk is a részleteket.

Új Perfect to Last 24H alapozó
Függetlenül attól, hogy óráról órára rohansz vagy éppen sokáig fennmaradsz egy mozis estén, non-stop szükséged van a tökéletes arcra ahhoz, hogy a legjobb formádban érezd magad. A Perfect to Last 24H alapozó teljes fedőhatást, 24 órán át hibátlan bőrt biztosít, izzadásálló formulájának, kenődésmentességének köszönhetően biztosan nem lesznek sminknyomok a ruhádon. Természetes megjelenést és csillogásmentességet ad – a lélegző réteg hidratáló hatású és kényelmes. Háromféle bőrtónushoz illő árnyalatban érhető el.

Volume to Last 24H szempillaspirál
A Last 24H szempillaspirál egyetlen gyors és egyszerű lépésben dúsít – a hatás akár 24 órán át is kitart. A Miss Sporty gyors festékfelvevő keféje határozott szépségű, ultra-dús szempillákat épít fel. Nincsenek csomók vagy kenődések, a formula egész nap és egész éjjel a helyén marad, még akkor is, ha könnyezel, verejtékezel vagy akár buli közben. A panda szemeknek ezzel leáldozott.

Perfect to Last 10H púder
A Perfect to Last 10H púder extra tartós, tökéletesen illeszkedik a bőrödhöz és matt hatást biztosít 10 órán át. Viseld önmagában vagy sminkalapként, bőröd csillogástól mentes lesz és nem szárad ki.

Perfect to Last 24H korrektor
A tartós Perfect to Last 24H folyékony korrektor kenődésmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt – elfedi a tökéletlenségeket, a foltokat és a sötét karikákat, 24 órán át. Ha tudod, hogy a korrektorod nem hagy cserben, élvezheted az egész napos magabiztosságot. Válassz a két, minden bőrtónushoz passzoló árnyalatból – mindkettőt vékony, áttetsző, cső formájú csomagolásban találhatod meg.

Flick to Last 24H szemhéjfilc
A különlegesen tartós Flick to Last 24H szemhéjfilccel. 24 órán át kitart, gyorsan szárad, vízálló – viselheted tengerparton, buliban vagy a kedvenc könnyfakasztó filmed alatt. A filc egyedülálló, kétoldalú 3D-s applikátorának köszönhetően nagyon könnyű vele precíz, vékony és vastag vonalakat alkotni.

Sminktippek a tartós sminkhez

ARC

1. lépés – Alapozó
Helyezd fel az alapozót hidratált bőrödre, álladra, homlokodra, orrodra és orcádra. Vidd fel vízszintes és szimmetrikus mozdulatokkal a T-zónából indulva, ujjaddal vagy kedvenc sminkeszközöddel (pl. ecset, szivacs).
Tippek:
• Ne felejts el alapozót kenni a nyakadra sem, hogy elkerüld az alapozócsíkok megjelenését.
• Az alapozót gyengéden vidd fel a bőrödre; kerüld a dörzsölést.

2. lépés – korrektor
Tedd fel az alapozás után, hogy lásd, mennyit kell használnod belőle, és azért, hogy könnyebben el tudd dolgozni. Fokozatosan építsd fel a fedőréteget, könnyedén, gyengéden – nem dörzsölve – vigyél fel belőle még többet fel, ha szükség van rá.

Tippek:
• Rajzolj egy háromszöget a korrektorral a szemed alá, hogy felderítse az arcodat, és felhívja a figyelmet a tekintetedre.
• Világosabb árnyalatot is alkalmazhatsz a kiugró részekre (homlok, orrnyereg, halánték, áll), hogy felderüljön az arcod.

3. lépés – Púder
Egy nagy ecsettel vidd fel a púdert az alapozó és a korrektor után, a tökéletes befejezéshez és a tartós sminkhez.

Tipp:
• Friss megjelenésért alkalmazd az orcáidon. Napfény-hatás eléréséért vigyél fel belőle az orrodra és az arcodra. Az elegáns megjelenéshez tegyél belőle az arccsontodra is.

SZEM
1. lépés – Szemhéjfilc
A filccel húzz ki apró vonalakat, kedvenc szemsminked mellé, legyen az klasszikus vagy grafikus.
Tipp:
• A glamúros hatásért húzz vastag vonalat a szempillák fölé, majd finoman kanyarítsd fölfelé a szemed sarkánál.

2. lépés – Szempillaspirál
Az extrém dúsításért használd a szempillaspirált cikk-cakk mozdulatokkal a szempillatövektől a a végekig.
Tipp: • A maximális dúsítás érdekében a szempillák hátulját is fesd be.