24 órás szépségre megy rá a Miss Sporty

2018. november 06. |

Az intenzív városi tempóra és lendületre szabta új sminktermékeit a Miss Sporty. A márka bemutatta új, szuper-tartós, ’életálló’ arc- és szemsmink termékeit. Mutatjuk is őket!

Az új, 24 órás terméket teljesen „életállóként” hirdeti a márka, a tartós spirállal, alapozóval, korrektorral, púderrel és szemhéjfilccel szinte atombiztossá tehetjük a sminkeket. Tény, hogy az sem hátrány, hogy az újoncok kifejezetten költségvetésbarát szépségek, de lássuk is a részleteket.

Új Perfect to Last 24H alapozó
Függetlenül attól, hogy óráról órára rohansz vagy éppen sokáig fennmaradsz egy mozis estén, non-stop szükséged van a tökéletes arcra ahhoz, hogy a legjobb formádban érezd magad. A Perfect to Last 24H alapozó teljes fedőhatást, 24 órán át hibátlan bőrt biztosít, izzadásálló formulájának, kenődésmentességének köszönhetően biztosan nem lesznek sminknyomok a ruhádon. Természetes megjelenést és csillogásmentességet ad – a lélegző réteg hidratáló hatású és kényelmes. Háromféle bőrtónushoz illő árnyalatban érhető el.

Volume to Last 24H szempillaspirál
A Last 24H szempillaspirál egyetlen gyors és egyszerű lépésben dúsít – a hatás akár 24 órán át is kitart. A Miss Sporty gyors festékfelvevő keféje határozott szépségű, ultra-dús szempillákat épít fel. Nincsenek csomók vagy kenődések, a formula egész nap és egész éjjel a helyén marad, még akkor is, ha könnyezel, verejtékezel vagy akár buli közben. A panda szemeknek ezzel leáldozott.

Perfect to Last 10H púder
A Perfect to Last 10H púder extra tartós, tökéletesen illeszkedik a bőrödhöz és matt hatást biztosít 10 órán át. Viseld önmagában vagy sminkalapként, bőröd csillogástól mentes lesz és nem szárad ki.

Perfect to Last 24H korrektor
A tartós Perfect to Last 24H folyékony korrektor kenődésmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt – elfedi a tökéletlenségeket, a foltokat és a sötét karikákat, 24 órán át. Ha tudod, hogy a korrektorod nem hagy cserben, élvezheted az egész napos magabiztosságot. Válassz a két, minden bőrtónushoz passzoló árnyalatból – mindkettőt vékony, áttetsző, cső formájú csomagolásban találhatod meg.

Flick to Last 24H szemhéjfilc
A különlegesen tartós Flick to Last 24H szemhéjfilccel. 24 órán át kitart, gyorsan szárad, vízálló – viselheted tengerparton, buliban vagy a kedvenc könnyfakasztó filmed alatt. A filc egyedülálló, kétoldalú 3D-s applikátorának köszönhetően nagyon könnyű vele precíz, vékony és vastag vonalakat alkotni.

Sminktippek a tartós sminkhez

ARC

1. lépés – Alapozó
Helyezd fel az alapozót hidratált bőrödre, álladra, homlokodra, orrodra és orcádra. Vidd fel vízszintes és szimmetrikus mozdulatokkal a T-zónából indulva, ujjaddal vagy kedvenc sminkeszközöddel (pl. ecset, szivacs).
Tippek:
• Ne felejts el alapozót kenni a nyakadra sem, hogy elkerüld az alapozócsíkok megjelenését.
• Az alapozót gyengéden vidd fel a bőrödre; kerüld a dörzsölést.

2. lépés – korrektor
Tedd fel az alapozás után, hogy lásd, mennyit kell használnod belőle, és azért, hogy könnyebben el tudd dolgozni. Fokozatosan építsd fel a fedőréteget, könnyedén, gyengéden – nem dörzsölve – vigyél fel belőle még többet fel, ha szükség van rá.

Tippek:
• Rajzolj egy háromszöget a korrektorral a szemed alá, hogy felderítse az arcodat, és felhívja a figyelmet a tekintetedre.
• Világosabb árnyalatot is alkalmazhatsz a kiugró részekre (homlok, orrnyereg, halánték, áll), hogy felderüljön az arcod.

3. lépés – Púder
Egy nagy ecsettel vidd fel a púdert az alapozó és a korrektor után, a tökéletes befejezéshez és a tartós sminkhez.

Tipp:
• Friss megjelenésért alkalmazd az orcáidon. Napfény-hatás eléréséért vigyél fel belőle az orrodra és az arcodra. Az elegáns megjelenéshez tegyél belőle az arccsontodra is.

SZEM
1. lépés – Szemhéjfilc
A filccel húzz ki apró vonalakat, kedvenc szemsminked mellé, legyen az klasszikus vagy grafikus.
Tipp:
• A glamúros hatásért húzz vastag vonalat a szempillák fölé, majd finoman kanyarítsd fölfelé a szemed sarkánál.

2. lépés – Szempillaspirál
Az extrém dúsításért használd a szempillaspirált cikk-cakk mozdulatokkal a szempillatövektől a a végekig.
Tipp: • A maximális dúsítás érdekében a szempillák hátulját is fesd be.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Hogyan csaljunk tavaszi üdeséget az arcunkra? new school of makeup

Hogyan csaljunk tavaszi üdeséget az arcunkra?

Az elmúlt évek legizgalmasabb férfiillatai férfi illat

Az elmúlt évek legizgalmasabb férfiillatai

A legcukibb húsvéti szépségboxok bőrápolás

A legcukibb húsvéti szépségboxok