Brazil vibrálás új, zöldebb szépségtermékekkel

2019. február 11.
Nem titok, hogy a Marie Claire-nél minden, a természetet és a bolygónkat védő lépést, innovációt, vagy akár egy márka új, természetes termékcsaládját nagy örömmel üdvözöljük. Ezúttal a Fa újításának tapsolhatunk!


A márka az új Fa Brazilian Vibes családdal lépet nagyot a „zöld porondon”. Az első 100 százalékosan természetes növényi kivonatokat tartalmazó termékvonalukat fejlesztették ki és ezzel komoly lépéseket tettek a fenntarthatóság irányába is.

A teljes Fa portfólió egyébként 2018 óta 100 százalékban újrahasznosítható csomagolású, és ezeknek a termékeknek a gyártásakor már újrahasznosított műanyag és alumínium csomagoló anyagokat is használnak, ráadásul teljes egészében vegánok és parabén-mentesek.

Na de nézzük, hogy mi mást tudnak még ezek a „zöld termékek. Az idén februártól kapható Brazilian Vibes család tagjai, a tusfürdők és dezodorok az Amazonas menti esőerdők és a Rio-i tengerparti éjszakák hangulatát, színeit és illatait idézik meg, a vidéken honos növények értékes természetes kivonataival.

A női termékek összetevői között megtalálható a murumuru vaj finom édeskés-mogyorós illattal és érzéssel, mely magas lipidtartalmának köszönhetően intenzíven hidratálja a bőrt; a maracuja gyümölcs kivonata, mely igazi áldás a bőrnek magas A, C és D vitamin tartalmának köszönhetően. A férfiaknak szánt termékekben pedig a guarana bogyó és a tonka bab kivonata található, melyek mindegyike stimuláló, élénkítő hatású a bőrre és a testre egyaránt, könnyed, frissítő illattal.