A három legszexibb szépségajándék Valentin-napra

2019. február 12.
Ha Valentin-nap és érzékiség, akkor az nekünk most illatokat jelent. Három olyan parfüm ajándékötletet mutatunk, amelytől minden szerelmes nőnek eláll a lélegzete.

Fotó: Borzi Vivien

Virágos szett

Az év legcukibb, egyben legromantikusabb ajándékai közé tartozik hazai fronton a Prada és a Laura Virág alapítójának, Muszula Timinek az együttműködéséből született, illatos virágdoboz (48 000 Ft). A nagy méretű doboz az 50 szál álomszép virág mellett a Prada Candy Sugar Pop illatát öleli körül rózsaszín és világoskék hangulatban, igazodva a parfüm designjához. A doboz limitált mennyiségben rendelhető és előrendelhető a Laura Virág üzletben, nem csak a szerelmesek napja alkalmából, de szülinapra vagy nőnapra is.

 

 

Érzéki felhívás

A By Kilian neve a parfümkülönlegességek kedvelőinek nagy eséllyel nem ismeretlen. A francia luxusmárka „eco” illatai (arról is híresek, hogy parfümös üvegeik újratölthetőek) közül mi most az igen sokat mondó nevet viselő, Love, don’t be shy-t (Parfüm spray verzióban 86 000 Ft, 50 ml) ajánljuk. A parfümöt a pillecukor inspirálta, de a narancsvirág teszi ellenállhatatlanul vonzóvá. Először puha és gyengéd illat benyomását kelti, de intenzitása a legnagyobb csábítókat is elbűvöli.

 

Limitált L’Occitane

Tökéletes meglepetés Valentin-nap alkalmából – tartja a L’Occitane márka Cseresznyevirág Irisé EDT (50 ml 12 500 Ft) illatról, amely egyébként az egyik legkedveltebb illat hazánkban. Hogy miért is? Könnyed, frissítő, mégis édeskés illatú. Sokak szívébe bevéste magát, olyannyira, hogy a nagy sikerre való tekintettel minden évben előrukkol k egy-egy limitált kiadással is. Az idei egy bájos, ugyanakkor letisztult, rózsaszín csomagolásban érkező tavaszi gyöngyszem.