Pigmentfolt elleni szérummal és Monica Beluccival újít a Nivea

2019. március 28.
A német márka új termékcsaládjának, a sokat ígérő Nivea Hyaluron Cellular Filler + Elasticity Reshape szériának két nagyon izgalmas vetülete is van. Az egyik a tavaly kampányarcnak felkért Monica Belucci, a másik pedig egy mentfolt elleni szérum érett bőrre.


A márkától megszokhattuk, hogy sokáig soha nem honol csend a háza táján. Új termékvonalak, speciális összetevők, limitált kiadások bukkannak fel rendre a kínálatban, amelyek közt most a Nivea Hyaluron Cellular Filler + Elasticity Reshape termékcsaládra irányulnak a reflektorfények. A sorozat négy új terméke hialuronsavval, kollagén- és elasztin serkentővel alkot nagyon a bőrön, „feszesebb, teltebb és fiatalosabb” hatást ígérve.

A termékcsaládban helyet kapott egy kétfázisú olaj elixír, egy éjszakai és egy nappali arckrém, valamint egy hiánypótló, pigmentfoltok elleni szérum is.

A speciálisan érett bőrre kifejlesztett szérum (6 899 Ft) segít csökkenteni a melanin termelést, ezáltal csökkenti a már meglévőket és megakadályozza az új pigmentfoltok kialakulását. Plusz piros pont jár azért, mert a szérum kézre és arcra egyaránt használható, előbbin ugye sokan már harminc éves kor körül megtapasztalhatjuk az apró, barna foltok kialakulását. És persze még egy plusz pont azért, mert az elképesztő Monica Belucci népszerűsíti!

De nézzük, pontosan milyen fronton is hat remekül!

  • Mérsékli a melanin termelést
  • Csökkenti a már meglévő pigmentfoltokat
  • Arcra és kézre is használható
  • Fokozza a bőrtömörséget
  • Segít helyreállítani a kontúrokat és csökkenti a ráncokat, mimikai vonalakat