Álomszép parfümtrió púderszínű almákba rejtve

2019. április 12. |

A Nina Ricci újdonsága, a Les Sorbets of Nina Ricci három gazdag, virágos illata tökéletes példa rá, hogy a limitált parfümöktől miért is várunk olyan sokat a szépségszektorban. Imádnivalóak!


Púderes színorgiába oltott frissesség, leginkább ez jut eszünkbe a márka tavaszi nagy hármas dobásáról parfüm téren. A Nina Ricci „Istenien érzéki csábításként” jellemzi a Les Sorbets of Nina Ricci trió tagjait (Eau de Toilette 50 ml, 22 500 Ft), és persze ez meg is megállja a helyét. „A sörbet, amelynek hatására finoman hűsítő borzongás járja át a testet a tikkasztó nyári hőségben” – áll a sajtóközleményben, amit a Nina, Luna és Bella illatok hűsítő változatai vizuálisan is szépen alátámasztanak.

Az illatokba – a jégkásához hasonlóan – az érzékeket csábító ellenállhatatlan aromákat, akkordokat csempésztek. A tiltott gyümölcsöt formáló üvegek matt felületet kaptak, hogy tényleg jeges érzetet keltsenek. A parfümös üvegek pasztell árnyalatú óriási sörbet gombócok, mégpedig Nina málnás rózsaszín, Luna jéghegy kék, Bella pisztácia zöld színben.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki alapozó

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin bőrápolás

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin