Álomszép parfümtrió púderszínű almákba rejtve

2019. április 12.
A Nina Ricci újdonsága, a Les Sorbets of Nina Ricci három gazdag, virágos illata tökéletes példa rá, hogy a limitált parfümöktől miért is várunk olyan sokat a szépségszektorban. Imádnivalóak!


Púderes színorgiába oltott frissesség, leginkább ez jut eszünkbe a márka tavaszi nagy hármas dobásáról parfüm téren. A Nina Ricci „Istenien érzéki csábításként” jellemzi a Les Sorbets of Nina Ricci trió tagjait (Eau de Toilette 50 ml, 22 500 Ft), és persze ez meg is megállja a helyét. „A sörbet, amelynek hatására finoman hűsítő borzongás járja át a testet a tikkasztó nyári hőségben” – áll a sajtóközleményben, amit a Nina, Luna és Bella illatok hűsítő változatai vizuálisan is szépen alátámasztanak.

Az illatokba – a jégkásához hasonlóan – az érzékeket csábító ellenállhatatlan aromákat, akkordokat csempésztek. A tiltott gyümölcsöt formáló üvegek matt felületet kaptak, hogy tényleg jeges érzetet keltsenek. A parfümös üvegek pasztell árnyalatú óriási sörbet gombócok, mégpedig Nina málnás rózsaszín, Luna jéghegy kék, Bella pisztácia zöld színben.