Top 3 hajhullás elleni nagyágyú

2017. november 13.
A hajhullás a beauty szektor egyik legintenzívebben izmosodó ága: szérumok, ampullák, nagymenő márkák hajtisztító- és ápoló termékcsaládjainak sokasága ígér megoldást a 21. századi egyik legégetőbb szépészeti problémájára. Mi most három, bombabiztosan teljesítő kedvencünket mutatjuk be!

1. HairClinic Extra és Men

Az utóbbi évek egyik legtöbbet emlegetett csodaszere a természet erejével hat a hajhullás terén. Ráadásul plusz pont a márkának, hogy külön pasi-női kombót is fejlesztett, így tényleg személyre szabottan táplálhatjuk a hajkoronánkat. A retard filmtabletta különlegessége, hogy a benne lévő tápanyagmennyiséget több órán keresztül, elnyújtva juttatja a véráramba. És hogy mit is jelent mindez? Nem kevesebbet, mint hogy folyamatosan ellátja a sejteket tápanyagokkal. A hajgyökeret olyan ásványi anyagokkal és vitaminokkal táplálja, amelyek hozzájárulnak az egészséges hajszerkezet megőrzéséhez.

Miért szeretjük? A bombabiztos hatóanyagok miatt (kovaföld, gránátalma, biotin, cink, réz, A-vitamin), hogy mindkét nemnek célzott megoldást nyújt, és persze a tényleg szemmel látható hatása miatt (gyorsabb hajnövekedés, babahajak, és a hajhullás enyhülése)..

Ár: HairClinic Extra: 6990 Ft – 8990 Ft; HairClinic Men: 4800 Ft – 6200 Ft az árazás nagyban függ az adott kereskedő árképzésétől.

2. Vichy Dercos Densi-Solutions

A Vichy forradalmi koncentrátuma praktikus, pumpás formában érkezik hozzánk, így tényleg csak annyit nyomhatunk ki egyszerre a tubusból, amennyi szérumra szükségünk van. A kúraszerűen alkalmazandó Dercos kétségtelenül az idei év egyik legizgalmasabb terméke. A koncentrátum minden használattal ápolja a fejbőrt és segít, hogy a haj láthatóan erősebbnek és sűrűbbnek tűnjön.

Miért szeretjük? Nagyon praktikus, könnyen felszívódik, és kellemes érzetet biztosít. Az elvékonyodott, ritkás hajjal  meseszerűen bánik, megerősíti, a puha, vékony, szöszölődő apró hajszálakat.

Ár: 11599 Ft/100 ml

3. Paul Mitchell –  Hajerősítő és Hajhullás Elleni Ampulla

Ezek az apró ampullák a különösen a gyenge, sérült és igénybevett haj kezelésére is alkalmasak. Vitaminokban és növényi összetevőben gazdag formulája, a B3-vitamin, panthenol, levendula és az oreganó erejével küzd a hajhullás ellen.

Miért szeretjük? Illatos, praktikus, és professzionális termék, igazi maximalistáknak!

Ár: 10 900 Ft