Bio bőrápolási termékcsaláddal jött ki a Garnier

2019. április 18.
Tökéletes időzítéssel, az ébredő természethez igazítva hozta ki új, kompletten bio szériáját a Garnier. Mutatjuk is, hogy mit tud a növényi alapanyagokkal dolgozó arcápolási termékcsalád.


A Garnier Bio néven futó új sorozata – öregedésgátló nappali arckrém, micellás víz, szépítő tonik, tápláló arckrém, arcolaj, intenzív arctisztító gél, kiegyensúlyozó hidratáló arckrém – nagyon szerethetőre, és hatékonyra sikerült. Igazi büszkesége a Garniernek, amely az együttműködő botanikusok szakértelmének és a márka hozzáértésének kettőséből született.

Mit tartalmaz?

Manapság szerencsére egyre inkább figyelünk az összetevőkre, egyre fontosabb az átláthatóság az arcápolási termékeknél is. Az új termékcsalád tagjain minden egyes összetevő eredete világosan fel van tüntetve a csomagoláson, így a növények kiválasztásától kezdve, a beszerzésen át a termékek előállításáig és a csomagolásig a különböző folyamatok világosak és átláthatóak. Mindemellett valamennyi flakon 100 százalékban újrahasznosított PET palackból készül és a kupakokat és pumpákat kivéve teljesen újrahasznosíthatóak.

A természetes és hatékony arcápolási termékcsalád tagjai más-más, a különböző bőrtípusok számára legalkalmasabb növényi alapanyagok segítségével szépítenek és kényeztetnek. Lássuk, hogyan is.

Citromfű
A Srí Lankán termesztett bio citromfűből kinyert esszenciális citromfű olaj tisztító hatásáról ismert és normál-kombinált bőr számára lett kiválasztva.

Levendula
A Franciaországban termesztett bio levendulából kinyert esszenciális olaj a regeneráló hatásairól ismert és minden bőr típus számára megfelelő hatóanyag, még érzékeny bőr számára is.

Argán olaj
A Marokkóból származó argánból kinyert argán olaj tápláló hatásairól ismert és kiváló a száraz és érzékeny bőr számára.

Kakukkfű
A Franciaországban termesztett bio kakukkfűből származó esszenciális kakukkfű olaj tisztító hatásáról ismert és kiváló kombinált, valamint zsíros bőr számára.

Búzavirág
A Franciaországban termesztett bio búzavirágból származó kivonat nyugattó hatásairól ismert és megfelelő minden bőrtípus számára, még érzékeny bőr számára is.


Fotó: Profimedia – Red Dot, Marie Claire Archív