7 óra alatt elkapkodták a Trónok harca sminkkollekciót

2019. április 24.
A világhírű sorozat új szériájának debütálásához szabta új, limitált Game of Thrones kollekciójának online bevezetését az Urban Decay. Az eredmény? 7 óra alatt kifosztották a készleteket a rajongók.


Az április 14-ére meghirdetett Urban Decay Game of Thrones kollekciót sokan úgy várták, ahogyan magát az új évad vetítését. Voltak, akik egyenesen az év legnagyobb és leginkább várt együttműködéseként beszéltek a Trónok harca kollekcióról, amelyet a nyolcadik és egyben záró évad méltó befejezéséhez szabott az amerikai sminkmárka dizájnercsapata.

Összesen 13 sminktermék szerepel a felhozatalban, köztük egy highlighter paletta, 20 színt felsorakoztató szemhéjfesték paletta (ékszereket idéző, fényes hatású színárnyalatokkal, természetes hatású mattokkal), rúzsok (Cersei Lannister, Sansa Stark, Daenerys Targaryen), arcpír, két sminkecset (Jon Snow és Arya Stark fegyvereit idéző formában), és szemceruzák. A színválasztást a sorozat uralkodóházai és a White Walkerek ihlették.

A limitált szériás darabokat 7 órán belül kosárba tették és kifizették a márka oldalán a rajongók, de még így is beszerezhetünk belőle. Április 29-től a Sephora.com és az Ulta.com is forgalmazza, az Urban Decay-t kínáló boltokban pedig május 2-től kapható az új kollekció.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) által megosztott bejegyzés, Márc 22., 2019, időpont: 6:07 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) által megosztott bejegyzés, Ápr 16., 2019, időpont: 3:27 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) által megosztott bejegyzés, Ápr 14., 2019, időpont: 12:24 (PDT időzóna szerint)