A 3 legzseniálisabb tél végi maszkújdonság

2019. február 18.
Egyre izgalmasabb maszkokat mutatnak be a szépségmárkák, a friss kínálatból pedig három, nálunk dobogósnak választott terméket mutatunk be nektek.

Hektikus tempó

A felgyorsult élettempó és a gyakori stressz mellett rengeteg külső hatás éri a bőrünket, és ez nem csak riogatás. A finom por és a szennyeződések mélyen beleivódnak a bőrbe. A Nivea hasonló esetekre fejlesztette ki praktikus és hatásos Urban Skin Detox Pórusfinomító Lehúzható Arcmaszkját (NIVEA, 2×7,5 ml, 549 Ft*), amely tényleg nagyon gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, eközben pedig megszabadítja a bőrt a felesleges faggyútól, illetve mélyen tisztít és mattít is. Hogy mindezt hogyan? Elég felvinni a megtisztított bőrre, hagyni, hogy megszáradjon, lehúzni, és már élvezhetjük is az elhalt hámsejtek és felesleges bőrfaggyú nélküli puha és matt arcbőr érzését.

A természet erejével

A Naturissimo Alga-Spa maszkja (50 ml, 1880 Ft) a kevert és kissé száraz bőrnek is segít, ha a hidratálás és bőrfeszesítés a cél. A normalizáló maszk bázikus gyógyvízzel készül, és gyönyörű eredményt produkál a kevert, tág pórusú és vízhiányos bőrön – utóbbi különösen így tél vége központi kérdés. A maszk bio algával, bio kandilla olajjal és akácia kivonatával készül, valóságos zöld arzenált felsorakoztatva. Akkor érdemes kipróbálnunk, ha olyan terméket keresünk, ahol a bőrfeszesítő, hidratáló és bőrnyugtató hatás van előtérben. Közepesen vastag rétegben kell felvinni, természetesen letisztított bőrfelületre, és 15-17 perc hatóidő után lemosni.

A fejbőrünk is megérdemli

Az Omorovicza most a maszkok téren kicsit mostoha területnek számító fejbőrt állította középpontba. Revitalizáló fejbőrmaszkjuk (20 000 Ft 200 ml) lényegében egy hajmosás előtti kezelés, amely a magyar iszap erejével frissíti és méregteleníti a fejbőrt, mindemellett egészségesebbé teszi a hajat is. Helyett kapott benne a hűsítő mentol és kámfor is, ezek azonnal enyhítik a fejbőr irritációját és viszketését, a szalicilsav pedig gyengéd hámlasztóként eltávolítja az elhalt hámsejteket és megtisztítja az elzáródott hajhagymákat. Itt még nem áll meg a történet: a maszkban lévő tápláló olajok segítenek a fejbőr hidratáltságának helyreállításában, így a haj rugalmas, puha, és selymes lesz.