Nemcsak véd, nyugtat is a Nivea új napteje

2019. május 08.
Nem szerénykedett az ide csúcsszezon előtt a Nivea, ami az újdonságokat illeti. Amellett, hogy a teljes napozótermék skálája megújult a márkának, nagyon sok újdonsággal is előálltak.

Az új, letisztultabb dizájnnal párhuzamosan bemutatott újdonságok közül az egyik kedvencünk a Nivea Sensitive Immediate Protect Nyugtató Napozó Spray 30 faktoros (4990 Ft) verzióban. Azonnali védelmet nyújt, ragacsos érzet nélkül, nyugtat, illatanyagmentes és pantenolt, jojobaolajat és aloe verát tartalmaz, melyek finoman ápolják az érzékeny bőrt, szóval igazi manna azoknak, akiknek a hőség, izzadság csúcsidőszaka megviseli a bőrét.
A gyerekeknek szánt színezett zöld, és pink golyós, 50 faktoros naptejek (2549 Ft) külön színfolt az idei naptejkínálatban. A márka azért vezette be ezt a két cuki és praktikus újdonságát, hogy a gyermekek napvédelmét segítse, úgy, hogy őket is bevonja a naptejjel való „bekenés” folyamatába. Így a krémezésnek nem kell unalmas kötelességnek lennie, a színezett golyós kiszerelésű naptejeinkkel immáron a gyerekek is aktív részesei lehetnek a krémezésnek. Könnyű és gyors a felvitele, a gyermekek így önállóan is használhatják, ráadásul vízálló is.

Azok, akik a kényelmes napozó felvitelt szeretik, a Nivea piacra dobta szórófejes kiszerelésű termékeit, méghozzá felnőtt és gyermek változatban is, a 30-as faktorszámú Protect&Moisture naptej 100 ml-es kiszerelésével, azaz az utazó méretű verzióval pedig az utazóknak kínálnak praktikus fényvédő megoldást repüléshez, városlátogatáshoz, fesztiválozáshoz.