Pucér termékekkel maxolja ki a fesztiválszezont a Lush

2019. július 02.
A műanyagmentes július startjával és a fesztiválszezonnal egy időben gyűjtötte egy csokorba pucér termékeit a brit márka, amely tetőtől-talpig ajánl szépítő termékeket azoknak, akik útra kelve sem kérnek a csomagolásokból.

Biztosan észrevettétek már, hogy a Marie Claire szerkesztőségének szívügye a „zöld ügy”. Nemrég a közösségi médiában született, mára sokmilliós nemzetközi követőtábort megmozgató Ne használjunk műanyagot júliusban! kezdeményezésről írtunk nektek, amely olyan problémára irányítja rá még jobban a figyelmet, amiről ugyan már sokat hallottunk, de sajnos még nem eleget. A mozgalmat a lassan lebomló műanyagok pusztító környezetkárosítása miatt hívtak életre a fenntarthatóságért küzdő civilek, és amennyiben csatlakozunk hozzá, akkor sem kell vért izzadva küzdenünk a feltételek betartásáért. Hasznos tippeket eddig is adtunk nektek, most pedig azoknak hozunk egy válogatást, akik pucér vonalon készülnek beszerezni a fesztiválszezon szépségkedvenceit.

Szépítő és tisztító fesztiválkollekció csomagolás nélkül

Egy fesztiválon is szeretnél tiszta és friss maradni, de a sátor és a hálózsákok mellé nem fér be az összes otthoni tisztálkodószered? A Lush hordozható, többfunkciós kozmetikumait pont ilyen esetekre találták ki, amelyből a márka most egy egész kelléktárat állított össze. Következzenek a fesztiválszezon kötelező tartozékai. A héttagú csapatból mi most három kedvencünket mutatjuk be.

Montalbano samponkorong
Citrusos sampon (2790 Ft), amely képes azonnal fényt deríteni a hajadra. A zöld olíva növeli a hajszálak szakítószilárdságát, a rozmaringkivonat pedig tisztítja és kiegyensúlyozza a fejbőrt. A szicíliai citromolaj és a frissen facsart citromlé ragyogóvá teszi a hajszálakat a gyökértől a hajvégekig.

Rock Star szappan

Rázd fel a hangulatod ezzel a krémes, édes illatú szappannal (1490 Ft). A nyaralások emlékét rózsaszín tömbbe záró tisztító kedvenc a fair trade vaníliakivonat édes és megnyugtató illatát hagyja a bőrödön.

Parafatégely

Ha para a műanyag, válaszd a parafát, nem csak júliusban. A Portugália déli részén termő paratölgy kérgéből készült tégelyek (2690 Ft) 100%-ban természetesek és könnyen lebomlanak, ráadásul nagyon jól néznek ki és praktikusak is. A parafa felszívja a nedvességet és könnyen szárad, ezért a parafatégelyben tárolt szilárd sampon sokáig megőrzi hatását. A fenntartható és regeneratív parafát a paratölgy kérgéből készítik; az egyes fák kérgét felváltva szedik le, így egyiket sem terhelik túl. A kéreg regenerálódása 9 évet vesz igénybe. Utazáshoz ideális – a szilárd samponod évek óta erről álmodozott…

A teljes kollekciót itt találod!