Kim Kardashian kozmetikusának 5 tanácsa a tökéletes bőréért

2019. július 29.
Elárulta szakmai titkait, de legalábbis 5 fontos lépést a ragyogó bőrért az a Melanie Grant, aki többek között Kim Kardashian és Victoria Beckham bőrét is rendben tartja.

A gazdagok és híresek látszólag mindig üde és hibátlan bőrét nem mindig a szerencsés genetika biztosítja. Remek krémek, nagy tudású szakemberek dolgoznak a tökéletes bőrkép eléréséért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M E L A N I E G R A N T (@melaniegrantskin) által megosztott bejegyzés, Máj 19., 2019, időpont: 1:54 (PDT időzóna szerint)

Melanie Grant például egyike azoknak a nemzetközi sikerű bőrápolási szakembereknek, akik a kamerák előtt sokat mozgó sztárok elsőszámú választásai. A mesterkozmetikusnak – aki egyébként a Chanel bőrszakértője is – saját klinikája van számos nagyvárosban (Sydney, Melbourne, Párizs és Los Angeles).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M E L A N I E G R A N T (@melaniegrantskin) által megosztott bejegyzés, Jún 4., 2019, időpont: 3:10 (PDT időzóna szerint)

Színészek, TV-sztárok, Victoria’s Secret szupermodellek és énekesek adják egymásnak a kilincset a szépségcentrumaiban, amelyek közül a legutóbbit Holywoodban, a Melrose Place-en nyitotta. A ModeByCrk.com-nak adott izgalmas, és kompakt kis interjújában az ausztrál kozmetikus elárulta melyek a kedvenc szépségmárkái, miket tart a leghatásosabb arckezeléseknek, és öt tippet is adott azoknak az olvasóknak, akik a maximumot szeretnék kihozni a bőrükből.

Ragyogó bőr öt lépésben Melanie-tól

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M E L A N I E G R A N T (@melaniegrantskin) által megosztott bejegyzés, Júl 23., 2019, időpont: 3:53 (PDT időzóna szerint)

– Minden nap ápold a bőröd antioxidánsban gazdag szérummal, majd erre kenj napvédő krémet, hogy megóvd a bőröd a káros UV-sugaraktól és a szabad gyököktől.

– Étkezz változatosan, az étrended legyen tele gyulladásgátló hatású ételekkel, fogyassz sok halat, zöldséget, magvakat, dióféléket.

– Igyál sok vizet.

– Fontos a rendszeres, pihentető alvás, legalább 7 óra legyen, és igyekezz a stresszt is tudatosan kerülni.

– Alakíts ki egy egyszerű, céltudatos bőrápoló rutint. Ebben benne lehet például egy jó C-vitaminos krém nappalra, egy éjszakai retinolos szérum, egy remek hidratáló krém és egy gyengéd bőrhámlasztó termék. Ha túl sok lépésből áll a rutinod, csak túlkomplikálod a bőrápolásod, nehezebb tartani magad hozzá, ráadásul bőrérzékenységet is okozhat.