Három rendhagyó pirosító nyárra

2019. augusztus 09.
Azoknak mutatunk három opciót az egészséges, pirospozsgás bőrszín eléréséhez, akik valamilyen szokatlan textúrájú vagy formájú, egyúttal könnyed és izgalmas pirosítót keresnek.

Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush pirosító

Azok számára tökéletes kiegészítő a neszesszerbe, akik megborzonganak a nehéz, póruseltömítő textúráktól, és valamilyen kifejezetten friss textúrára vadásznak, mindezt mesebeli színekben, bombabiztos minőségben. A Shiseido elegáns terméke meglepően könnyű, kissé „ruganyos”, tejszínhab állagú pirosító, amely a bőrön könnyű, finom porrá alakul át. Azért is szerethetjük, mert jól rétegezhető és lélegző textúrájú, ráadásul 8 órán át tartó hatást biztosít.

13 490 Ft

Lancôme Cushion Blush Subtil cushion pirosító

A Cushion Blush Subtil, egy csodálatos ragyogást fokozó pirosító rendkívül játékos designnal és használattal. A smink téren sok nő kedvencének számító Air Cushion technológiáján alapszik, de a lényeg odabent rejtőzik a sima, fényes, olvadó textúrában. Káprázatos ragyogást ad az arcnak miközben a pigmentek finom színekkel teszik még üdébbé. 4 rózsás és narancsos árnyalatban érhető el.

12 900 Ft

Sisley Phyto-Blush Twist ceruza formájú pirosító

A ceruza formát öltő arcpirosító olyan intenzív színű, mint egy krémes blush, de lágy, mint egy púderes pirosító, miközben játékos és egyszerűen használható, mint egy twist, vagyis tekerős ceruza. A lekerekített végének köszönhetően egyetlen mozdulattal felvihetjük a bőrre, még tükörre sincs szükségünk hozzá. Érzéki textúrája az arcon azonnal bársonyos púderré változik. Bónuszként egy kis karité- és kaméliaolaj is helyet kapott benne, így ápolva a bőrt, míg a benne lévő E-vitamin-acetát megóvja azt a kiszáradástól.

18 800 Ft