3 természetes arcmaszk nyárra

2019. július 16.
A nyár közepén a bőrünk már lassan érezheti a perzselő nap szárító erejét. 3 olyan, a természet erejével ható maszkot ajánlunk most nektek, amely meseszépen feltöltheti, és hidratálja a bőrt.

Schüssler natúr arcmaszk

A rózsaszín agyagot, szőlőmagolajat, sárgabarackmag-olajat, kávét és Nr.8-as Schüssler-féle ásványi sót tartalmazó arcmaszk a Schüsslertől (3199 Ft) kifejezetten sokoldalú termék. Ez a krémes állagú maszk mélyen hidratálja, táplálja és puhítja a bőrt, miközben bőrfeszesítő, gyulladáscsökkentő hatású. Mindemellett 100% natúr, hipoallergén és vegán kedvenced lehet. Használata normál és zsíros bőrre egyaránt ajánlott. Használd heti 1-2 alkalommal: alapos arctisztítás után vidd fel a bőrre, hagyd hatni 5-10 percig, majd bő, langyos vízzel gyengéden öblítsd le.

Dr. Organic Bio-plazma iszappakolás

Ezt a maszkot azoknak ajánljuk, akik a nyári bőrtáplálás mellett az anti-aginget és a méregtelenítést elvárják a maszkjuktól, mint extra hatást. A természetes Holt-tengeri ásványokban gazdag Dr. Organic Bio-plazma iszappakolás (4120 Ft) szintén elég sokrétű tudással bír: méregtelenít, szabályozza a faggyútermelést, de mindemellett egy mélyen tápláló arcfeszesítő zseni bújik meg benne. Olyan organikus jóbarátunk lehet a nyári hetekben, amely nem csak öregedésgátló hatással is bír, de faggyútermelést szabályozó, méregtelenítő is. Vékony rétegben vigyük fel az arcbőrre, 10 percig hagyjuk hatni, majd öblítsük le.

Naturissimo Minit peeling & maszk

Valóságos zöldellő és egészséges kert bújik meg ebben a zsíros és kevert bőrtípusra ajánlott maszkban. De nézzük, mi minden is tartozik a Naturissimo maszkjának (1024 Forint) értékes bőrtápláló bioaktív hatóanyagai közé: Uborka, gyömbér, petrezselyem, stellária és fodormenta pulp, vetiver illóolaj, fenyő illóolaj, ciprus illóolaj, B3 és E-vitaminok, kukoricahéj őrlemény, méz, répa gazdagítják a sort. A kettő az egyben termékben lévő szalicilsav mindeközben a bőrfelszín elöregedett rétegének eltávolítását segíti. A peelingező gélmaszkot érdemes a megtisztított nedves bőrre felvinnünk, majd a 15-17 perc hatóidő elteltével vízzel alaposan lemosnunk. Elég kéthetente egy alkalommal bevetnünk a szép, üde, táplált bőrért.